Jump to content
GIGN Forum

Profesionālais inventārs

Gordon
 Share

Recommended Posts

man ir divarpus gadu veca pele (bet optiskaa !), apmeeram tikpat vecs peles paliktnis un klaviatuura kurai ir uzliets alus. Austinjas bishkji jaunaakas, bet meedz pazust skanja kreisajaa ausii. Kopumaa speeleeju, ja internets nesmirdeetu trakaak par 68gadu vecu sauso ateju tad buutu pavisam labi. Kopumaa esmu sakjuuningojis visu diezgan profesionaali.

Man ir 14 collu melnbaltais monitors [rlz sanjemu mantojuma no vecmuteres], aizvesturiska pele ar 2 rulishiem [ cool hs liekas, uzdavinaja sencis uz 10 gadiem], paliknja vieta ir gridas lupata kurai nav ne vainas tikai dazhreiz kaads caurums patrauce bet tas po jasamierinaas, koka klaviatura kurai strada tikai kadas 10 pogas galvenas kuras ir tikai vajadziigas jo parejas nelietojus [ nopizdiiju gateri pie kramiem metajas 1943 gada] nu bet visa visama mans PC ir veidots peec EIROPAS STANDARTIEM !

Steelpad 4D

user posted image

To fullfill your expectations: Light, slim, great size, stick to the table, two different surfaces. Description: Length 290 mm - Width 257 mm - made from plastic - Thickness 2 mm (base included)

Price: DKK 149.00 (EUR 19.95/ USD 23.07) + shipping

Da labi, par taadu naudu.... es izmantoju 25 santiimu (pashizmaksa) paklaajinju un ticiet man - NEKAADAS VAINAS!!!

nu gordon kur tu dabuuji to ? ir kaukaadas iespeejas tev vinju atvest ? kaukaa sadabuut un ar piemaksu paardot ? Baigi vajadzeetu taads ...

+kaadu peli tu pielieto pie steelpadu ?

Pasūtīju tur pat inetā.

Kādu peli lietot nepateikšu, bet BJ man teica, ka vajadzīgas ir papildus uzlīmes, jo savādāk parastā pele ātri nodilšot. Tad jau redzēs.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...