XekToR Posted November 30, 2003 Report Share Posted November 30, 2003 Sveiki !!! Atvainojos ka atkal juus trauceeju [ iipa6i macho , kurma man liekas es esmu ju apriebies ] Esmu pieregistreejis savu nick XekToR un veeleetos luugt izpildiit manas veelmes Ko pie joda atkal vin6 grib :: 1. Veelos cw.gign.lv serverii arr tiesiibas , jo biezi es tur speeleeju :: cw :: bez arr nav normaali iespeejams uzspeeleet :: cw :: !!!! 2. Veel [ ja nav par daudz prasiits ] veeleetos arii kick , jo nav viegli aizbaidiit tos " negeelus " kas veelas izjaukt tavu sen "cereeto" :: cw :: !!! Kaa teica viens gudrs cilveeks [ nick aizmirsu ] , ja dod vienaa serverii tad ir arii otraa serverii pie6kirtaas tiesiibas , nebaidaties - es cs.gign.lv serverii tiesiibas neizmanto6u [ ja nu tie6aam buus extremely gadiijums ] Ar cienu :: XekToR Nu vismaz this time :: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freezy Posted December 2, 2003 Report Share Posted December 2, 2003 Par XekToR neko iipsau nevaru pateikt, bet atbalstiit atbalstu vinu 1) nepaziistu paaraak labi, bet spelee norm un ar tiesiibaam maacees apieties 2) vareetu vinam arii piescirt kaa slap, asay, kick, vote .... un tamliidziigas, bet tas nav atkariigs no manis 3) ai danu macho vari piedot, vinam pa kluudaam , neko sliktu nav izdariijis P.S no P.S Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted December 2, 2003 Report Share Posted December 2, 2003 ariii XekToR kjeeries klaat pie CW servara un CW speleeshanas..... cik nozheelojami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 2, 2003 Report Share Posted December 2, 2003 ariii XekToR kjeeries klaat pie CW servara un CW speleeshanas..... cik nozheelojami! cerams,ka peedeejos 2 vaardus biji veltiijis sev .Vispaar vemt no taviem izvarotaJiem poustiem gribaas. . . NO Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 2, 2003 Report Share Posted December 2, 2003 da labi freezy, ko tu te dirigjee? ... un PS kaa tu zini ka vinjsh maces apieties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted December 2, 2003 Report Share Posted December 2, 2003 PS kaa tu zini ka vinjsh maces apieties? A kaa tu zini ka vin6 nemaaces apieties ! Jaaparbauda ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 2, 2003 Report Share Posted December 2, 2003 neapnika uzdot stuulbus jautajumus? freezy teica ka xektor maaces ar tiesibam apieties, tapec pajautaaju kaapeec vinjsh ir par to tik ljoti paarliecinaats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 2, 2003 Author Report Share Posted December 2, 2003 Betuska varbuut es maacee6u apieties ar adm taapeec , ka esmu vairaakos serveros ADMINS [ diemzeel ne paraak paziistamos ] Ja tu tie6i gribi zinaat kaados tad ieej serverii :: cs.btk.lv Tur saakuma lapaa buus ieraxts :: Servers admins :: XekToR Nu tas taa , sevis aiztaavee6anai That's all folks Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 2, 2003 Author Report Share Posted December 2, 2003 Un tu kaAh savu negliito muti jau vareeji pievaldiit !!! Kaads tu " aamurs " esi bijis , taads tu paliksi !!! tie6aam jaapiekriit vbyuer :: NO Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted December 2, 2003 Report Share Posted December 2, 2003 Un tu kaAh savu negliito muti jau vareeji pievaldiit !!! Kaads tu " aamurs " esi bijis , taads tu paliksi !!! tie6aam jaapiekriit vbyuer :: NO tjipa tu baigajaa klanaa esi un baigos CW speelee..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 2, 2003 Report Share Posted December 2, 2003 mani te prikolee ka dazhi raksta, ka vinji esot admini dazhos nepaziistamos serveros... kuros? ircaa chana admins? skolas puteljainaa servera admins? nosauc tak tos nepaziistamos serverus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 3, 2003 Report Share Posted December 3, 2003 outlawz - cs.btk.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 4, 2003 Author Report Share Posted December 4, 2003 kaAh ja jau tu juuties baigaa cs papa , tad varam sarunaat kaadu cw vai ne ?? Es nesaku ka mans klans nu ir " baigi stiprais " , bet par klanu " wC " man skiet te daudzi ir dzirdeeju6i !!! Taadeel , ka juuties baigais varonis tad runaajam cw Outlawz begribu tev uzgruziit , bet lasiit maaca 1. klasee , un par to ka tu pagrabaa dziivojis nav tik atklaati jaaziimeejas [ Soory ja kaadu tas LOOTI aizvainoja , bet ja lasiit nemaak , ko lai dara ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 Outlawz begribu tev uzgruziit , bet lasiit maaca 1. klasee , un par to ka tu pagrabaa dziivojis nav tik atklaati jaaziimeejas Reeciigi Ja kas juus atkal esat utaisijushi flood bez jeegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 psc.. tik daudz postu un nekaa sakariiga... gribeju tikai pateikt.. ka shaubos ka ir nepiecieshamas uzreiz kick u.t.t komandas lai tikai uzspeletu to cw.. un ja arii jums tas cw notiek tad var palugt kadu kam shiis tiesiibas ir... un ja tomer neviens nepalidz... tad tas noziimee ka ... SPELESIET CITREIZ... saakums jau bija labs tachu kad beigas aizgaja arii par to ka vot uz public serveri ar extremalaa gadijumaa izmantos nu tad jau tas ir ,var teikt, taas pats tiesiibu luugums tikai no cita skatiena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 es gan lasiit maaku bet nu par pagrabu. jaa laikam esmu pagrabaa audzis un nezinu tavu sviestaino cs.btk.lv. un nelielies idinj (ar to es domaaju hektoru) ar to ka esi admins. to vbyuer: topica threadaa nekur nebija mineets par cs.btk.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 4, 2003 Author Report Share Posted December 4, 2003 Diesel , bet vini pa6i uzprasaas ... Viss ko es veeleejos ir arr un kick piek6 :: cw :: Bet nav tik viegli kaa tu domaa dabuut kaadu , kas teerees savu laiku lai pastiitos muusu :: cw :: Diesel arr un kick , that's all I want P.S :: [ turpmaakajiem postiem , ] NO spam plizz babe Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 kaAh tev laikam nepielec , tu esi dumjsh , atstumtais . btw , wC klans ir stiprs btw , xektor te jau raksta 3 reizi , cw tiesiibas nav daudz prasiits un taapec var iedot kaAh ja kaut kas nepatiik - apmierinies Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 5, 2003 Author Report Share Posted December 5, 2003 infusion txn to you , vismaz dazi te runaa par teemu [ Par to ka es prasu arr un kick ] Runaajot par Outlawz tev nevis vasaru , meitenes un alu vai lielaa daudzumaa , bet aarstu , psihoterapeetu un ja nav par daudz prasiits paarstaadiit smadzenes [ Kaa man riebjas kaadu aplikt , bet ja pats uzprasaas ko tad lai dara ??? ] P.S kaAh krutais laikam apklusa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 hektor miiljais kas tu man taads esi ko? sieva? aarstu man nevajag, jo esmu vesels. psihoterapeitu arii ne - paldies par ruupeem. savukaart runaajot par smadzeneem hmm... jaasaak aizdomaaties, ko vispaar tajaas skolaas maaca. tu taa arii savaa aprobezhotiibaa liekas neesi 5 gadu laikaa kaut mazliet kaut ko iemaaciijies. ko tu vispaar zini ko man vajag ko nee . pabeigsi pamatskolu, izmaaciisies par aarstu un tad varbuut aizieshu pie tevis uz viziiti. es gan labpraat tavu shauro pieriiti patlaban paglaudiitu gruuti tev beerninj ies dziivee, gruuti kaa man riebjas hektoram vispaar kaut ko teikt, bet ko lai dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 5, 2003 Author Report Share Posted December 5, 2003 Nu 6eit atkal pieraadaas tava gruutaa beerniba , runa vienkaar6i bezlogiska , bet laba . Varbuut vari sarunaat pie Vairinas raxtiit runu , bet labaak nee , tad jau tu raxtiisi par savaam beerniibas traumaam , un to buus jaaklausaas visai Latvijai . Itkaa tev vieglak dziivee ies ja tu liidz 7 gadu vecumam domaaji ka tevi sauc aizveries P.S Plizz nenovirzaas no teemas , raxta pa teemu , nevis kaa Outlawz par savu beerniibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted December 5, 2003 Author Report Share Posted December 5, 2003 Un Outlawz esot skolaa gaajis to pat beernudaarznieks zin ka jauna teikumaa saakuma jaaraxta lielais burts . Bet laikam jau tu pat taadaa neesi gaajis , bet brauci pie vecmaaminas uz laukiem kartupelus staadiit , tad tu arii pazudi mistiski uz 2 gadiem , agriezies no bebru gimenes vin6 te veel meeginaas man muti aizveert - jaasmejaas !!! Jaunaa paaudz laikam veel nezin kas ir ciena pret pieaugu6ajiem , buus jaapaarmaaca , un Outlawz P.S plizz vairaak no texts ne par teemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 ahahahaaaaaa. bet tu tachu esi daunis hektor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 un uz tiesiibaam neceri. mazgadiigajiem ar taam speeleeties aizliegts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted December 5, 2003 Report Share Posted December 5, 2003 XEkToR nu labi runaajam, bet ne jau te , labaak ienaar mircaa #rtf , un meklee tur feeling vai furious!! ok? infusion, siikais , tu pasuukaa sec pirkstinju un ko tu te vari dirst visu laiku , ej paspeleetes smishukastiitee ar forcesu un paareeejiem krieveljiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts