Jump to content
GIGN Forum

cW !!!

XekToR
 Share

Recommended Posts

Sveiki !!!

Atvainojos ka atkal juus trauceeju [ iipa6i macho , kurma man liekas es esmu ju apriebies wacko.gif ]

Esmu pieregistreejis savu nick XekToR un veeleetos luugt izpildiit manas veelmes tongue.gif

Ko pie joda atkal vin6 grib :: 1. Veelos cw.gign.lv serverii arr tiesiibas , jo biezi es tur speeleeju :: cw :: bez arr nav normaali iespeejams uzspeeleet :: cw :: !!!!

2. Veel [ ja nav par daudz prasiits ] veeleetos arii kick , jo nav viegli aizbaidiit tos " negeelus " kas veelas izjaukt tavu sen "cereeto" :: cw :: !!!

Kaa teica viens gudrs cilveeks [ nick aizmirsu ] , ja dod vienaa serverii tad ir arii otraa serverii pie6kirtaas tiesiibas , nebaidaties - es cs.gign.lv serverii tiesiibas neizmanto6u [ ja nu tie6aam buus extremely gadiijums ]

Ar cienu :: XekToR

Nu vismaz this time :: smiliez.de_2477.gif

Par XekToR neko iipsau nevaru pateikt, bet atbalstiit atbalstu vinu smile.gif

1) nepaziistu paaraak labi, bet spelee norm un ar tiesiibaam maacees apieties

2) vareetu vinam arii piescirt kaa slap, asay, kick, vote .... un tamliidziigas, bet tas nav atkariigs no manis

3) ai danu macho vari piedot, vinam pa kluudaam tongue.gif, neko sliktu nav izdariijis smile.gif

P.S no P.S

ariii XekToR kjeeries klaat pie CW servara un CW speleeshanas..... cik nozheelojami!

cerams,ka peedeejos 2 vaardus biji veltiijis sev .Vispaar vemt no taviem izvarotaJiem poustiem gribaas. . . NO smiliez.de_265.gif

Betuska varbuut es maacee6u apieties ar adm taapeec , ka esmu vairaakos serveros ADMINS

[ diemzeel ne paraak paziistamos ]

Ja tu tie6i gribi zinaat kaados tad ieej serverii :: cs.btk.lv Tur saakuma lapaa buus ieraxts ::

Servers admins :: XekToR

Nu tas taa , sevis aiztaavee6anai biggrin.gif

That's all folks smiliez.de_2125.gif

outlawz smiliez.de_2428.gif - cs.btk.lv

kaAh ja jau tu juuties baigaa cs papa , tad varam sarunaat kaadu cw vai ne ?? biggrin.gif

Es nesaku ka mans klans nu ir " baigi stiprais " , bet par klanu " wC " man skiet te daudzi ir dzirdeeju6i !!!

Taadeel , ka juuties baigais varonis tad runaajam cw smiliez.de_2551.gif

Outlawz begribu tev uzgruziit , bet lasiit maaca 1. klasee , un par to ka tu pagrabaa dziivojis nav tik atklaati jaaziimeejas biggrin.gif

[ Soory ja kaadu tas LOOTI aizvainoja , bet ja lasiit nemaak , ko lai dara wink.gif ]

psc.. tik daudz postu un nekaa sakariiga...

gribeju tikai pateikt.. ka shaubos ka ir nepiecieshamas uzreiz kick u.t.t komandas lai tikai uzspeletu to cw.. un ja arii jums tas cw notiek tad var palugt kadu kam shiis tiesiibas ir...

un ja tomer neviens nepalidz... tad tas noziimee ka ... SPELESIET CITREIZ...

saakums jau bija labs tachu kad beigas aizgaja arii par to ka vot uz public serveri ar extremalaa gadijumaa izmantos nu tad jau tas ir ,var teikt, taas pats tiesiibu luugums tikai no cita skatiena...

es gan lasiit maaku dry.gif bet nu par pagrabu. jaa laikam esmu pagrabaa audzis un nezinu tavu sviestaino cs.btk.lv. un nelielies idinj (ar to es domaaju hektoru) ar to ka esi admins.

to vbyuer: topica threadaa nekur nebija mineets par cs.btk.lv smiliez.de_2428.gif

Diesel , bet vini pa6i uzprasaas ...

Viss ko es veeleejos ir arr un kick piek6 :: cw :: Bet nav tik viegli kaa tu domaa dabuut kaadu , kas teerees savu laiku lai pastiitos muusu :: cw :: sad.gif

Diesel arr un kick , that's all I want rolleyes.gif

P.S :: [ turpmaakajiem postiem , ] NO spam plizz babe tongue.gif

infusion txn to you , vismaz dazi te runaa par teemu [ Par to ka es prasu arr un kick ]

Runaajot par Outlawz tev nevis vasaru , meitenes un alu vai lielaa daudzumaa , bet

aarstu , psihoterapeetu un ja nav par daudz prasiits paarstaadiit smadzenes tongue.gif

[ Kaa man riebjas kaadu aplikt biggrin.gif , bet ja pats uzprasaas ko tad lai dara ??? ]

P.S kaAh krutais laikam apklusa ...

hektor miiljais kas tu man taads esi ko? sieva? aarstu man nevajag, jo esmu vesels. psihoterapeitu arii ne - paldies par ruupeem. savukaart runaajot par smadzeneem dry.gif hmm... jaasaak aizdomaaties, ko vispaar tajaas skolaas maaca. tu taa arii savaa aprobezhotiibaa liekas neesi 5 gadu laikaa kaut mazliet kaut ko iemaaciijies. ko tu vispaar zini ko man vajag ko nee bduh.gif . pabeigsi pamatskolu, izmaaciisies par aarstu un tad varbuut aizieshu pie tevis uz viziiti. es gan labpraat tavu shauro pieriiti patlaban paglaudiitu smiliez.de_2021.gif gruuti tev beerninj ies dziivee, gruuti smiliez.de_2469.gif

kaa man riebjas hektoram vispaar kaut ko teikt, bet ko lai dara.

Nu 6eit atkal pieraadaas tava gruutaa beerniba , runa vienkaar6i bezlogiska , bet laba .

Varbuut vari sarunaat pie Vairinas raxtiit runu , bet labaak nee , tad jau tu raxtiisi par savaam beerniibas traumaam , un to buus jaaklausaas visai Latvijai . Itkaa tev vieglak dziivee ies ja tu liidz 7 gadu vecumam domaaji ka tevi sauc aizveries rolleyes.gif

P.S Plizz nenovirzaas no teemas , raxta pa teemu , nevis kaa Outlawz par savu beerniibu sad.gif

Un Outlawz esot skolaa gaajis biggrin.gif to pat beernudaarznieks zin ka jauna teikumaa saakuma jaaraxta lielais burts . Bet laikam jau tu pat taadaa neesi gaajis , bet brauci pie vecmaaminas uz laukiem kartupelus staadiit , tad tu arii pazudi mistiski uz 2 gadiem , agriezies no bebru gimenes vin6 te veel meeginaas man muti aizveert - jaasmejaas !!! Jaunaa paaudz laikam veel nezin kas ir ciena pret pieaugu6ajiem , buus jaapaarmaaca , un Outlawz smiliez.de_1437.gif

P.S plizz vairaak no texts ne par teemu sad.gif

XEkToR nu labi runaajam, bet ne jau te , labaak ienaar mircaa #rtf , un meklee tur feeling vai furious!! ok?

infusion, siikais , tu pasuukaa sec pirkstinju un ko tu te vari dirst visu laiku , ej paspeleetes smishukastiitee ar forcesu un paareeejiem krieveljiem...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...