d3aTh | kaiteeklis Posted June 3, 2003 Author Report Share Posted June 3, 2003 Jin es nerunaashu par .... tevi - vispaar jau sakariigs 4omis esi , bet kad uznaak tad ......Ekan tu ar esi PAPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 oooooomfg nee nu ja fonu pamainiiji tad jau viss ok Jin piekriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 Kaada skirba, ka vinsh to ir nokopeejis no cita foruma - vieniiga probleema jau bij tur ka tas bij galiigi ne pa teemu : 1. Gribu admin tiesiibas uz GIGN taadeelj ka CS kartees ir jaaglaabj hostages. 2. Panemiet klanaa jo esmu Top15 3. Ai da nevajag klanaa, es taa paskatiijos juus tachu visi esat lammeri, neviens no jums nav top 15... 4. Labi beidziet uz mani dirst un es uz jums nedirsiishu...Blaaviens kaapeec atkal saakaat (<centraale> kaiteeklis ir liels dirseejs) Jaunzems. Miks Jaunzems, profesionaals kibersportists, sponsored by Kompakts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 Mm interesanti vinjsh ozolu neklausaas. CIenja un miilestiiba tev kaiteekli Satiksimies gign top15 Btw gribeetu redzeet tavu komentaaru pie euroviizijas teemas ja nav gruuti : Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 6, 2003 Report Share Posted June 6, 2003 Surrounder - nice try bet vinjam taapat neaizies probleemas buutiiba visticamaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 9, 2003 Report Share Posted June 9, 2003 zaebis tu neredzi augsheejaa labajaa stuurii pogu edit? ups... nebiju pamanijis.... EKZ, nedirs plz... zinu kaa tu speelee.... vismaz agraak speeleeji... pa kurieni tu vispeaar njemies? sen neesu redzeejis tevi speeleejam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Jauna sexy sadala dirsamies kolektiivi Ne jav ne es paskatijos uz sito visu un nesapratu kapec te visi savstarpeji dirsas viens uz otra? Jus tak visi esat milji un jauki cilvecini nah jadirsas? Parunasim par jaukam lietam piemeram ka palidzet worm lai serverim rank nezustu.......................................................... un lai serveris paliktu atrak moska mes kaut ka varam wormam sutit naudu ko sakat laudis?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Ai ai forums ka izmiris neviena nav ku kuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts