naziic Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) g5 4ever pilniigi piekriitu macho un worm g5 4ever, pasam man arii g5 kadreiz speleju ar parastaa, rimii pirktaam, bet kad dabuju sho tad vemiens nak no parastam peleem... Edited May 24, 2006 by naziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 pilniigi piekriitu macho un worm g5 4ever, pasam man arii g5 kadreiz speleju ar parastaa, rimii pirktaam, bet kad dabuju sho tad vemiens nak no parastam peleem... esmu dzirdējis ka viņai silti iesaka izmantot palikni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 esmu dzirdējis ka viņai silti iesaka izmantot palikni... Izskaidrojiet lūdzams man nezinātājam kāpēc vajadzīgs paliknis? Varbūt tas ir stulbi, bet spēlēju uz galda (smuks, gludiņš un brūns) un viss ir ok. Tipo ātrāk nolietojas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 bija man m$ intellimouse, braukaju ar vinju arii pa galdu... reizem uz galda nokljuust netiirumi - kaut kadi mazi graudinji no cepumiem or smthin... un ja tie noberzhas gar kaajinaam, tad var gadities ka pasliktinaas sliidamiiba... kopsh taa laika izmantoju dreebes paliktni. pele stradaa vienkarshi ideaali un sliid arii ideaali... un galvenais ka paliktnis maksaa 1,5Ls plastmasas paliktnji slimo ar tadu pashu lietu kaa vienkarshi pele bez paliktnja - paraak cieta virsma Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Personigi es nesaprotu ka uz galda var turet peli, ar padu tach ir daudz mikstak un vieglak slid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 esmu dzirdējis ka viņai silti iesaka izmantot palikni... nu isteniba es 5 dien rimi nopirku palikni ari pa leto!! vnk kad fo4eju nonemu palikni lai stiligaak tagad kruta bilde ar palikni! Uzrez Bridinu Pada krasa nenosaka manu orientāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 labs... snaucamaa tabaka fonaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 labs... snaucamaa tabaka fonaaa oi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Gan jau, ka Snufs tika nolikts specjāli, lai kautkā parādītu mums cik viņš ir kruts P.s tu te kautko teici par pada krāsu, parasti tā saka pediki, jo nezinu kurs te ieraugot tavu padu domātu, ka tu esi gejs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) ali mulkis, ne snufs bija, jo man fo4iks knapi tureja bateriju, un nebija laika vakt nst meslus, butu gribejis lai jus domatu ka es esmu kruts pieliktu 5 g zaliites!! , par to pad es ta teicu jo bukucis teica shadu tekstu 1) - Krāsa raksturo tavu orientāciju wink.gif tape ari teicu partokrasu !! Edited May 24, 2006 by naziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 nezinu kurs te ieraugot tavu padu domātu, ka tu esi gejs! es. lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Gribetu sev to razer peli vinju var arii nopirkt latvijaa un taa ir pro pele http://www.razerzone.com/Products/Gaming-M...er-Diamondback/ ja gribat vairak izlasit nu tad varat griesties shite http://netgames.apollo.lv/portal/articles/4661 nu vienkaarsi unikaali ofic nopirksu zilaaa kraasaaaa............ es jau saaku luukties muterej lai nopeerk da nopirks palubomu es muteri vienmer piekoluju........ a kaa ar jums gribat arii sev taadu? Tas sūds izskatās dzīvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 nahren ir vajadziga pelei 4ta poga, tjip MOUSE4?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted May 25, 2006 Author Report Share Posted May 25, 2006 nahren ir vajadziga pelei 4ta poga, tjip MOUSE4?? hmm laikam bind ne? a ? taspac kas uzbindot piemeram bind f duck apmeram taa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Joprojaam esmu pie savas uberpro ednet laazerpeles, x3cik dpi, straadaa labi uz galda, pa laikam kad gluchiit saak vajag iepuust tajaa laazercauruminjaa un vel to stuuri kur braukaaju ar peli jaanotiira no drupachaam. Neko iipashu nerauj iekshaa. Pirku pirms gadiem 3-4 pa 7 vai 9ls IZPAARDOSHANAA Bija vienubriid uz lakota galda tad liimeeju a4 lapu klaat un braukaaju pa to - bija baigi forshi. Paliktnji - ir visaadi bijushi bet visi man slid prom :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 nahren ir vajadziga pelei 4ta poga, tjip MOUSE4?? internetā staigājot kā back noder. csā - papildus poga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 internetā staigājot kā back noder. csā - papildus poga. neliels offtopic... Es vinju uzliku ka "Open in new tab", baigi noder. Un cs'a man vinja ir bindota uz "-forward". Patiesiba baigi labi, kad g5 var bindot katru pogu uz ka vien velies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 stilīgas tās peles. Ja nodarbotos ar datortjūningu, iespējams varētu to zilo paņemt. vēl gribēju pateikti, ka cietie palikņi nespārda, bet mīsktie gan! manējais kādus 10 gadus vecs, pārdzīvoijs dažādus laikus, visādas revolūcijas, plūdus u.t.t. bet strādā nevainojami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now