Judge** Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Man viens te apsoliijaas paliidzeet uzinstaleet ,bet tagad vinjsh kautkur noplaucis un izdomaaju peec paliidziibas griezties sheit! Es jau esmu novilcis: Warcraft3 - Frozen Throne.iso warcraft3 - reign of chaos.iso kas taalaak jaadara un kas veel javelk? man liekas ka vajadzeja kautkaadus tur krakus un velnsvinjzin kautkaadu karti veel jaadabuu - eniivei paliidziet! kādā secībaa vispār ir jāinstalē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 World of Warcraft paspēlēt tev drīzumā diez vai sanāks, jo tev ir nepareizās spēles diski. Bet nu paspēlē vienkārši parasto Warcraftu, lieliska spēle. Un pie tās tu nonāksi, ja nokačāsi šo virtuālo draivu un tajā ieliksi kādu no tiem ISO failiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted May 20, 2006 Author Report Share Posted May 20, 2006 World of Warcraft paspēlēt tev drīzumā diez vai sanāks, jo tev ir nepareizās spēles diski. Bet nu paspēlē vienkārši parasto Warcraftu, lieliska spēle. Un pie tās tu nonāksi, ja nokačāsi šo virtuālo draivu un tajā ieliksi kādu no tiem ISO failiem. taadas lietas kaaa atveert failus es liekas ka zinu, man interesee pati speele, kas pa failiem un pachiem vajadziigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 World of Warcraft un Warcraft ir dazadas spelju daljas. Lai varetu spelet kada serveri (piemeram latvieshu), tev ir nepiecieshama pati spele, ko var atrast dc++ un trakeros (4 cd lieluma), un tad bus vel nepiecieshams 1.9.0 enUs patch (protams tas atkargs no servera, bet parsvara jau ir 1.9.0 [lai gan sen neesmu spelejis, mo6 jau jaunaka versija, bet shaubos vai]), un to var atrast dc++ vai google. Un tad tik skaties serveri kura velies spelet. Piemeram kenga, project, vai kada cita, vinjus visvieglak ir atrast irc.lv mIRC serveri, un tad /list wow , tur ar bus realmlist un norades uz majaslapam. Un tas ari viss, vienigi daziem serveriem ir vajadzigi Launcheri, ko var noladet vinju majaslapa, tad tev nevajadzes realmlist nemaz rakstit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted May 20, 2006 Author Report Share Posted May 20, 2006 Ā pareizi, ak es muļķis, nu labi uzliku lai naak man wow, kad novilkšu wow tad gan jau radīsies jautājumi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 cik zinu wow var spelet tikai maksaajot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 nop es esu speeleejis WoW un bez maksas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 no shit, man? unbelievable... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted May 21, 2006 Author Report Share Posted May 21, 2006 nop es esu speeleejis WoW un bez maksas... Kurā serverī tu speelee? un kādus pačus vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Judge** tev viss tika pateikts, skaidri un gaishi, ej talak mekle pats, kur spelesi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts