samuray Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) par caurshuato vaigu ir labi bet 2. dalja sux, izdomaa ko citu un nenjem dareku - paliks iedomiigs blody tagad dzejo himnu par to resno kaiminjminnu samurajam nu iet traki pretinieki mirst tik shvaki Edited May 15, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 blody tagad dzejo himnu par to resno kaiminjminnu vairaak iedvesmas vajag , esi kreatiivs , sitais neder jo atskanjas tizlas un kaiminjminnu arii neskan labi , bet visumaa nav slikti otraa dalja mosh vareetu buut gludais kalashists ir baigs vinjam caurshauts kreisais vaigs samurajam nazis ribaas ai kaa vinjam spiti gribaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) vairaak iedvesmas vajag , esi kreatiivs , sitais neder jo atskanjas tizlas un kaiminjminnu arii neskan labi , bet visumaa nav slikti otraa dalja mosh vareetu buut gludais kalashists ir baigs vinjam caurshauts kreisais vaigs samurajam nazis ribaas ai kaa vinjam spiti gribaas! ir ok man iedvesma uznaaca vislaik texti naak aaraa reku veel viens pinkijs kaa taads teletuubs palicis ir galiigs noobs Edited May 15, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 nu blody mums ir jaunaa literaaraa zvaigzne Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) worms ar savu vaagji lielaas visu dienu riigas ielaas alwis wormam netiek liidz vinjam motors knapi diic blody neguleeja nakti centaas atrast iisto takti GIGN himnai iistajai visu visu sveetajai p.s. nevaru vairs izdomaat par ko raxtiit.... Edited May 15, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 worms ar savu vaagji lielaas visu dienu riigas ielaas alwis wormam netiek liidz vinjam motors knapi diic blody neguleeja nakti centaas atrast iisto takti GIGN himnai iistajai visu visu sveetajai p.s. nevaru vairs izdomaat par ko raxtiit.... vnk ideaali par wormu odzinja super! es taa nevareetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 vnk ideaali par wormu odzinja super! es taa nevareetu pasaki par kuru veel lai uzraxta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 pasaki par kuru veel lai uzraxta? vienalga - raksti taa lai nebuutu kaads aprunaats paaraak daudz, macho vispaar aizmirsts buus jalabo kkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) macho muusu lielais boss tiesiibas mums visiem dos banosim pa labi, kreisi, kur tik nezinaami feisi Edited May 15, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Blody?s mani milji sauc, H!vemind?s vienmer bus mans draugs! Nospershu es Kalashu, Blody?am starp kajam ielikshu! tiko raadaas iedvesma , pret blodiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Blody?s mani milji sauc, H!vemind?s vienmer bus mans draugs! Nospershu es Kalashu, Blody?am starp kajam ielikshu! tiko raadaas iedvesma , pret blodiju taadu suudu sen nebiju redzeejis, tur pat ritms ir pilniigi dirsaa kur nu veel atskanjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 kur gan redboots palicis laikam buus kaads nopircis skat kur iet mums CHETORIŅŠ kaajaa sarkans zābaciņš tjipa kas nezin redboot angliski sarkans zaabaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Satieku es blody skolaa Izraadaas vinjs baigaa lopaa Edd?s un Bucher?s atkal mocaas Savaaa kroplainajaa soolaaa veel viens shits Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 bladijs katru stundu domaa kaa lai fanu gigniem gaadaa aizmirsis vinsh iekljaut lomaa chaliiti kas kempo Chadaa Make sum` `bout me Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 bladijs katru stundu domaa kaa lai fanu gigniem gaadaa aizmirsis vinsh iekljaut lomaa chaliiti kas kempo Chadaa Make sum` `bout me tev niks baigi sarezhgjiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) tev niks baigi sarezhgjiits raksti ordijs lol edits: Ordijs atkal zekes mazgaa Kameer blodijs gigna kapaa tikmer odins battlefieldu rukaa seezhot savaa maajaslapaa Edited May 15, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 heh uzrakstīju uz ātro vienu gabaliņu Šai pasaulē daudz čīteru, Bet Gignā daudz līderu, Tur daReks plosa nūbus, Un Pinkijs taisa sūdus, Šai pasaulē daudz serveru, Bet Gignā vislabāk spēlēt varu, Tur daRek onka big_shit kanti cērt, Tur gribas visiem galvās lodes bērt, Kad pulkstenis pusnakti sit, Un laiks pats par sevi rit, Nakts dzīve savu ritējumu sāk, Vientuļš samurajs serverī nāk, Tas čau pa visu serveri bļauj, Bet viņam jau svinu pierē rauj, A bet... No rītiem bukucis kārtību ievieš, Tas bastotājiem jāpiecieš, Un uz skolu projām jābliež, Kā parasti Gignā ir visjautrāk, Kā parasti tur ir vislabāk, Jūties tur kā mājās, Spēle rit kā klājas, Atrodi citiem vietas vājas, Un kad nošauj, šis smagi nolamājas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) Odinsh jaunu karti taisa Kur blodijs vecus sudus maisa Allworths tikai skataas jautri Kaa ordijs pluutii krupi Edited May 15, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) un kad buus mums GIGN tuss tad buus jaanjem lielais buss tautas mums te varen daudz pat nezinu kaa visus sauc Edited May 15, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 deemonpuika tev atskanjas peec suuda! =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) macho vispaar aizmirsts buus jalabo kkas Te nu 4 rindinjas par macho macho posti ir ar domu Paradot mums viņa lomu Forumaa vins vaarnas baazh Pokemonus no tronja gaazh Edited May 15, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Te nu 4 rindinjas par macho macho posti ir ar domu Paradot mums viņa lomu Forumaa vins vaarnas baazh Pokemonus no tronja gaazh naajsik Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 hahaha man vislaabāk dzejolis par naitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Tur daRek onka big_shit kanti cērt, Tur gribas visiem galvās lodes bērt, mani jau reāli sāk kretinēt šitie prastie marazmi, kurus būtu grūti nosaukt par dzejoļiem. Šī te kvoute vispār ir kaut kas unikāls. Tu, loli, vispār piefiksēji ka bērt un cērt izklausās absolūti dažādi? vēl man čota izskatās, ka vienīgais vārds, kas jums asociējas ar dzeju ir ATSKAŅAS. Bet nu to es spēju saprast, man klasē arī gāja viens džekiņš, kurš Čaka dzeju komentēja šādi "da kas tie vispār par dzejoļiem, nav pat atskaņu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 mani jau reāli sāk kretinēt šitie prastie marazmi, kurus būtu grūti nosaukt par dzejoļiem. Šī te kvoute vispār ir kaut kas unikāls. Tu, loli, vispār piefiksēji ka bērt un cērt izklausās absolūti dažādi? vēl man čota izskatās, ka vienīgais vārds, kas jums asociējas ar dzeju ir ATSKAŅAS. Bet nu to es spēju saprast, man klasē arī gāja viens džekiņš, kurš Čaka dzeju komentēja šādi "da kas tie vispār par dzejoļiem, nav pat atskaņu". it has been scientifically proven... dzeju saprotot 10% no visas cilvēces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts