!G! >>Orc Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 nju es esm usaskaaries ar admin neskaidriibaam. 16:52 ienaak serverii styler mees ar duh un kronusss speeleejam vinjss nomaina mapi bez nekaadas tautas piekrissanas. Tad duh peec pirmaa raunda uztaisa restart un uzreiz styler liek 3 restartus un vinjss domaa ka vinjss ir totaali kruts admins un tikai vinjss var taisiit res. Taapeec vinjss pannem un duh izkiko un automaatiski ban uz 5 min duh; man' un kronusam. Es nezinu vai ir veerts taadu adminu patureet kas domaa es esmu kruts un gigniessi nav ieksaaa un es varu mainiit karti uzlikt kick jo es esmu king. Padomaajiet par vinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 nedaudz pielaboshu/precizeeshu: karte de_nuke adminu - juura (Seraph, Orc, DeaDly, es un veel dazhi bija man liekas). ienaak styler un votemap de_dust2 (kas jau bijas paaris kartes ieprieksh). balsoshana notiek iepirkshanaas laikaa un mapa tiek nomainiita. peec 1 raunda izpildu komandu arr2 3 1, ko izdara arii styler. es uzprasiiju nax nomainija karti, atbilde bija apmeeram 3staaviiga. texts no manas puses :aaxc. seko kick(+temp ban), reason : aaxc taaka mums ar Orc un kron IP vienaadas, mees visi 3 aaraa... po par banu, bet tas jau ir bespregjels - nekaada respekta pret citiem adminiem P.S. kas notixies ja admini saaks karot savaa starpaa? es tak arii varu ieiet servaa un uzlikt ban vinjam... tolx??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 gygy.. tas jau kaut kas liidziigs script vecim ) ... nu nez.. es tadu neesmu redzejis.. bet gan jau ka vinjs sajaua un neko ljaunu nebija domajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 es tak arii varu ieiet servaa un uzlikt ban vinjam... nevari gan - imuuns pret adminiem... -----> http://www.gign.lv/index.php?cat=reg&npage=2&cpage=1 <----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 kas domaa es esmu kruts un gigniessi nav ieksaaa un es varu mainiit karti uzlikt kick jo es esmu king. Padomaajiet par vinju. es itkaa dzirdeeju ka styler ir exm... ? [GIGN] exm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 NEVAR BUUT Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 skarbaa patiesiiba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 Njaa... Man apmeeram liidziiga situaacija bija. Es , vo1ce , Aisha (bijushais dev1at0r) , speeleejam gign servakaa , vasaraa no 4f saharova Ar a_say symbiote saka "infusion izbeidz, blja zajebal" , tajaa briidii speeleeju ar AWM , dust2'aa sargaaju a durvis. Kaadus 2 fragus dabuuju un mani noshaava. Naakamajaa raundaa eju uz B , noshauju symbioti ar deeagle un dabuuju awm , noshauju macho , un peec 30 sec - ban uz 5 min papildus droshiibai. 5 min jau nav nekas ljoti liels , bet tas pieraada taadu kaa "es esmu GIGN's a tu nee" iztureeshanos un tevi nerespektee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 Baac anfisa tu esi pasista? imuuns ir tikai [GIGN] klanam un sulik varbuut veelkaadam i viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 epidemic,zin ir taads teiciens-vispirms domaa ,tad dari .vispaar arii daljeeji uz orc attiecinaams Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 epidimic x3m [GIGN] = styler..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 epidemic - tu esi Misters Logjika - ar to arii apsveicu. infusion?? tu gribi teikt ka symbiote tevi izkikoja par to ka tu ar awp speeleeji? hm. stileris peec idejas nav idiots. tas taa.... jauki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 uj kaadi mees gudri, tikai drusku pielaboshu kaada bija situaacija, jauna mape, kameer rakstu arr2 3 1, 6is uztaisa pirmais, nu ok - nekaadu pretenziju, bet shis uzreiz kautko - vai es kruts un ka es aaxc, nu blja zb un 6amam pasham reason pie kika - "aaxc" - gl - par taadu arii paliksi aa shitas arii labi - "admini juura" + ienaak kautkaac styler Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 aa, taadaa zinjaa... vareeji jau pateikt ka tu esi GIGN'ietis... a to es domaaju ka kautkaads no jaunajiem adminiem kruto meetaa... nu pret server iipashnieku klana memberiem man jautaajumu nau - savaas maajaas dari ko gribi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 Macho me Misters Logjika? es shaubos, jo es esmu siiks =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 urraaa!!! lai dziivo epidemic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 Baac anfisa tu atkal nerullee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 Epidemic tu domaaa to ka macho sho "misters ljogika" domaaja tieshaa noziimee. Tu neesi 10x iespiedis galvu starp durviim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 nu kaukaads murgs nu nav vienalga par to 5min banu ???? man nezcikreizes bijis nu un paspeelee citur un davai taalaak !!!!!! BET TOMEER LABAAK UN JAUTRAAK IR komanda taadiem gadiijumiem _____- admin_aizveries ******* man daudzreiz bija un jautri ir )) meegini kauko teikt a to nevaru parunaat man mutee ZEKJE :DDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 Macho me Misters Logjika? es shaubos, jo es esmu siiks =( Mees to taapat zinaam :TuuPliS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1ze Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 un tas pohuj ka vinjam taa kaste pieder .. besii taadi cilvji !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma1ze Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 njaa pret speeleetaajiem nekaada respekta un tas pohuj ka vinjam taa kaste pieder .. besii taadi cilvji !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 un vispaar, nav taisniibas uz pasaules, ne miera, ne saticiibas njaa pret speeleetaajiem nekaada respekta un tas pohuj ka vinjam taa kaste pieder .. besii taadi cilvji !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 Skrienot pa mezhu ar augsti paceltu galvu biezhi naakas ieskriet kokaa un vispaar, nav taisniibas uz pasaules, ne miera, ne saticiibas njaa pret speeleetaajiem nekaada respekta un tas pohuj ka vinjam taa kaste pieder .. besii taadi cilvji !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 un dirshot dazhreiz taadi smirzhi rodas ka sleepties ne vairs kur ne vairs kad Skrienot pa mezhu ar augsti paceltu galvu biezhi naakas ieskriet kokaa un vispaar, nav taisniibas uz pasaules, ne miera, ne saticiibas njaa pret speeleetaajiem nekaada respekta un tas pohuj ka vinjam taa kaste pieder .. besii taadi cilvji !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts