dedli Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 es esu meiginajis lietot to pogu meklet bet nekas neradas varbut jau sada tema ir bijusi bet es nevaru atrast tapec ludzu palidziet kads KA UZTAISIT MAJASLAPU PASAKIET PLZZZZ ES JUS LUDZU KA CILVEKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 man gan mazliet besii shitie 'PLZZZZZZZZZZ PASAKI AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!', bet nu lab... par web'a pamatiem vari palasiit SHEIT, tur info LV valodaa, protams, nav jau pats labaakais variants, bet nu muusu valodaa tha best, ko var atrast [vismaz neko labaaku neesmu redzeejis]. kad to buusi apguvis, izmanto tanti googli un urbies cauri aarzemju textiem. kaut gan saakumam tev pilniigi pietiek ar to linku, ko iedevu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedli Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Jautajumu vajadzetu nokofiguet ta. kadu web lapu tu gribi ja velies mazinju bez regoshnas vnjk info veida tad visslabak ir apgraizit kadu labu web ar "Macromedia Dreamweaver MX 2004" to pac wari turet uz sava wamp vai AppServ. Ja velies kko nopietnaku tad jau iet uz phpNUke vai php fusion. Tas jau ir sarezgītāk ir video tutorialis kur tas paraduts tas ir šeit talak prasi kadam citam tas ir vis ko isuma varu tev teikt.... P.P tev te jaregojas lai novilktu. P.S sory par spamu web nau mans taka nav spams.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ja kādam priekš "viss gatavs, ņem un lieto" komplekta fusion vai nukes vēl vajag kādu tutoriāli, tad nu pizģets, bļe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedli Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 paldies par palidzibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 npk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts