D3vil[FoL] Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 Hay atkal GIGNIESSI nju kaapeec juus man negribat dot votenes ko es taccu kontru speeleeju idejaali un 4etrus gadus es Counter rambaaju un taccu juus man vareetu vismaz KLANAM iedot votenes vienalga kaadas pasakiet man iemeslu kaapeec juus negribat man dot??? Nee nu labi varam jau sarunat piemeeram 3x3 ko ssonakt atrakstat man OBLIGAATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 18, 2003 Report Share Posted November 18, 2003 nebuutu pareizrakstiibas kljuudas,buutu skolaa pamaaciijies taadu lietu kaa sakariigu teikumu veidoshanu,tipa gramatiku ,nebuutu tik uzbaaziigs. . .varbuut kaads kaut ko apdomaatu. 3x3 suxxxx,grupnjiks suxx .vecais labaak cs paspeelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted November 18, 2003 Report Share Posted November 18, 2003 I]Hay atkal GIGNIESSI nju kaapeec juus man negribat dot votenes Tieshi taaa pasha iemesla deelj, kas visiem.... ko es taccu kontru speeleeju idejaali wow, super, mosh man ar iemaaciisi ? un 4etrus gadus es Counter rambaaju es 5cos, bet vienalga slikti speeleeju... Kur ir tavs nosleepums ? un taccu juus man vareetu vismaz KLANAM iedot votenes nu nez, driizaak, mees vismaz vareetu ljaut tev speeleet cs.gign.lv serverii vienalga kaadas pasakiet man iemeslu kaapeec juus negribat man dot??? Neesi pelniijis Nee nu labi varam jau sarunat piemeeram 3x3 ko ssonakt atrakstat man OBLIGAATI nevaram Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 18, 2003 Report Share Posted November 18, 2003 Jin said it all. aamen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 DEVIL tu vispirms pasaki kaadu SAKARIIGU iemeslu kaapeec tev vinjas vajadzeetu dot. kaads buus labums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 orc, tavs avatars nav redzams. uztaisi zem "my controls" upload. offtopic, sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts