z00m Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 ieliku 3 aiz zheelastiibas ... ar lirkiku te maz sakara.... es pat paalii nevareetu tik suudiigu textu uzraxtiit... bet nu katram jau taas smadzeniites savaa mitrumaa => ne visiem vienliidz slapjas... taa ka taa... un riimeet veci maak katrs bet nu labi straadaa pie riimeem vismaz varbuut ar laiku naaks kas sakariigs aaraa... btw - cik tev gadu , Vincent , ko ? un veel viens btw.. es visu dzejoli pilniibaa neizlasiiju atlika paarlaist ar aciim un viszs kljuva skaidrs... bet nu ciinies ciinies... gan tavaa darzinjaa iespiidees sauliite... varbuut... varbuut... varbuut.... ble atcereejos Z-Scars ebal... paklausies varbuut varbuut un sapratiisi ka DIEZ VAI.... & paareejiem nenemt nopietni manu verveleejumu, jo peedeejaa laikaa esmu palicis makten runiigs.... + veel pohu sindroms.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 VincenT- Naakoshais Rainis ! P.s no P.s Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Medus maizes saapinaataa bruuce!!! Mazs klinjgjeriits veljas pa gaisu Nav vinjam daavanu maisu Nav arii pastalas kaajaas Vinja celjsh neved maajaas Vinjsh gan vairaak domaa kreisi Garaam paviid shkjiibi feisi Shnjabis, mandariini, chipsi Draugi vinju sauc par PIPSI Iesauka klinjgjeriitim godaa Mazgaaties shim patiik Podaa Domaadams par jauku nakti Ierij naasee melnu blakti Patiik PIPSIM slimais sheidijs Klubaa tuseet starp leidyjs Logi, durvis, chemodaans Braalis vinjam spilvendraans Tad kad tus velk uz beigu Jaameklee nu tampons steigu Tumba, klestrovs, dzakuzii Klinjgjers atrubaas kabuuzii No riita PIPSIS celjas knashi Un pret zemi triecas brashi Sapratis,ka reibums iekshaa Noliek spoguli sev priekshaa Luupas kraaso, Kruushgal` laiza Sniegpaarslas no papiir` graiza Te nu beidzot maajup tiek Opaps 0.5 veel galdaa liek Shis nebeidzamais PIPSHA plosts Ir kaiminj JanKas tiirais posts Jo Klinjgjereens apdolbiijies,lido Zog jankam gardaas sulas CIDO Mazs klinjgjeriits veljas pa gaisu Nav vinjam daavanu MaisU Klinjgjers - PIPSIS ir buut vAArdaA Tas tak raxtiic vinjam Baardaaa` Shis ir mans feinais gara darbs! Luudzu noveerteejiet ar balsoshanas paliidziibu! man arii ir viens tads dzejoliitis Sidraba meenestnjsh veljas pa gaisu Seetaa naak binlaadens ar grnaatu maisa atnaaca uzlaida priekshnamu klusi un aizgaaja taalak uz iraakas pusi ne maniija menti ne reeja vilks bet peec 5 sek. uzspraag nams un tad taalak maisu liidzi vilks liidz kamer iestaasies gals! Otrais taads nesakariigs biki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VincenT- Posted April 20, 2006 Author Report Share Posted April 20, 2006 ieliku 3 aiz zheelastiibas ... ar lirkiku te maz sakara.... es pat paalii nevareetu tik suudiigu textu uzraxtiit... bet nu katram jau taas smadzeniites savaa mitrumaa => ne visiem vienliidz slapjas... taa ka taa... un riimeet veci maak katrs bet nu labi straadaa pie riimeem vismaz varbuut ar laiku naaks kas sakariigs aaraa... btw - cik tev gadu , Vincent , ko ? un veel viens btw.. es visu dzejoli pilniibaa neizlasiiju atlika paarlaist ar aciim un viszs kljuva skaidrs... bet nu ciinies ciinies... gan tavaa darzinjaa iespiidees sauliite... varbuut... varbuut... varbuut.... ble atcereejos Z-Scars ebal... paklausies varbuut varbuut un sapratiisi ka DIEZ VAI.... & paareejiem nenemt nopietni manu verveleejumu, jo peedeejaa laikaa esmu palicis makten runiigs.... + veel pohu sindroms.... Neutver visu tik nopietni, dziivo vieglaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 man prieks ka tu neuztveeri nopietni jo neko nopietnu es nepateicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 "1" - ieniistu tevi, tavu daiļradi un literatūru... bet principaa dzejolis uz ~4-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts