FreeLancer Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 nu kaa ta jums tur gaaja ?? mana tizlaa provaidera deelj nets nebija , un visu palaidu garaam..... suxx... negrib kaac veelkaadu reizi kaukur saskrieties ???? please guys........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted November 21, 2003 Report Share Posted November 21, 2003 godiigi sakot es cereju ka buus lielaaka atsauksmes uz pagajuso tusu.. varbut tauta vel nebija parak pieradusi viens pie otra.. tachu nakamo tusu tiesam varetu uztaisiit sameraa driiz.. tachu ne dienas laikaa.. bet vismaz sakot no 18.00... tas pats Salmu krogs bija tiiri piemerots pasakumiem ar cilveku skaitu lidz 20. pie tam tur vareja pipet no 18.00 ... drosi vien negribes, bet nu... ja nu tomer.. tad varetu uztaisiit kaut kadu saietu.. Vieniigais vaidzetu stringraaku kontroli tam kurs piesakas kurs ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 es domaaju ka peec jaunaa gada (tb ap jaanjiem) vareetu uzriikot to otro... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted November 22, 2003 Report Share Posted November 22, 2003 ti 4o .. tik veelu.. es domaju ka varetu kadaa decembra viduu.. taa pirms ziemassvetkiem.. lai ziemassvetki jautraaki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted November 27, 2003 Report Share Posted November 27, 2003 euuuuuuuuuuuuuuu HAINY sodien visiem jaaliek. Kaa nekaa, sodien jau var !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now