allworth Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Man ir tāda problēma, ka dēļ rūtera man netiek klāt neviens no ārpasaules. Cik zinu, tad man vajag forwardēt portu (80 un 27015). Rūteris D-Link DI-604. Kāds man var ko ieteikt, kā to izdarīt? Citādāk mans bērnības sapnis par diviem serveriem, no kuriem viens ir CS, paliks neizsapņots . Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 izprovee shito http://192.168.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Ieej rooteri, to var izdarit ierakstot kada browseri savu Gateway adresi, tad vinjsh tev prasis ievadit username un paroli, defultais tam rooterim ir User name: admin Password: 1234 vai 12345. Un kad busi iegajis rooteri, atrodi opciju Port Forwarding un noforwarde 27015-27020 portu. Saglaba un ver ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 12, 2006 Author Report Share Posted April 12, 2006 Oke, paldies par variantiem, kad būšu mājās, notestēšu. Tad arī pateikšu, kurš no tiem nostrādāja . Vai arī pateikšu, ka jūsu iedotie varianti nekam neder . Solītais papildpaldies. Viss čikiniekā, strādā uz nebēdu. Tagad es esmu viens no sīkajiem lohiem ar savu serveri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts