~ jeyna ~ Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Skaidri redzams, ka tev tāda lieta kā skaņas kvalitāte ir absolūti sveša. Man nav jēgas tev skaidrot kāda ir atšķirība, to vienkārši vajag izjust. Nu pamēģināt jau tomēr varēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Tākā vienīgā atšķirība varētu būt dizains? Šeit nu tu kļūdies. Man ir nācies nopirkt Philips SBC HM385 un esmu ar viņām spēlējis lidz savam nākošajam pirkumam un viennozīmīgi tās austiņās skaņas ziņā ir krietnu līmeni zemāk! Nenopērkot vai neizmēģinot es arī domāju, ka viņas ir perfektas: 1) maza cena 2) ērtas u.t.t, BET nu vislielāko atšķirību izjūt tieši spēlējot CS! p.s iesaku pamēģināt, tad arī sapratīsi difference! Edited April 9, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 diivaini, ka juus te spriezhat par austinjaam un skanjas kvalitaati. protams, ar labaam austinjaam kvalitaati uzreiz juut, bet lai buutu perfekti, vajag veel labu skanjas karti un labu ierakstu blood, juus ar shitiem kakainajiem soundiem gaidat labu kvalitaati uz labas aparatuuras? innaaax Link to comment Share on other sites More sharing options...
relouder Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 isteniba man bija doma pirkt logitec to kuru viens te mineeja Bet paldies mr.kill par to kad mazliet pargroziija manu izveeli naksies laikam pirkt SENNHEISER. Naksies atmest logitec peliti un japerk buus austinjas jo pasreizeejas ir galigi slikta staavoklii Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Sennhaiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 es ar no sākuma gribēju ar miķi, bet tad nopirku miķi pa 2 ls @ 636 un šīs. esmu vairāk kā apmierināts. ak jā, miķis ir uz lokāma kātiņa(media-tech). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Man ljoti patiik worm`a ausis - Creative HQ 1300. Maxaaja tikai ap 20ls. Nu jaa bet mikrofons shamajam gan ir atseviskji Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Šeit nu tu kļūdies. Man ir nācies nopirkt Philips SBC HM385 un esmu ar viņām spēlējis lidz savam nākošajam pirkumam un viennozīmīgi tās austiņās skaņas ziņā ir krietnu līmeni zemāk! Nenopērkot vai neizmēģinot es arī domāju, ka viņas ir perfektas: 1) maza cena 2) ērtas u.t.t, BET nu vislielāko atšķirību izjūt tieši spēlējot CS! p.s iesaku pamēģināt, tad arī sapratīsi difference! Nāksies vien pakrāt naudiņu un parakties netā lai sameklētu kaut ko graujošu, ja jau jūs sakat ka tik labi varēs just atšķirību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Es labi jutu izmainas kad nopirku vibrejosas austinjas. Vienigi slikti bija kad kads HE nomet vibreja vairak neka vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now