RIP Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 serveri uztaisiju target ierakstiju kas bija jaraksta, tagad eju ieksaa savaa serverii paraadaas invalid cdkey kas jaadara lai to sudu dabuutu nost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 serveri uztaisiju target ierakstiju kas bija jaraksta, tagad eju ieksaa savaa serverii paraadaas invalid cdkey kas jaadara lai to sudu dabuutu nost? njaa, var redzeet ka neesi mekleejis formaa, nu tad saac mekleet sheit jo par to daudzi topiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ai da ko iesprinkt ar to mekleeshanu cik atceros es ar shaadu topiku izveidoju... man ar tas pats bija... iisi sakot SWDS.DLL fails Tev vaidziigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSnaKy's Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 es zinu probleemu :/ ienac: http://cs-vpa.sytes.net ieiej foruma uztaisi NEW TOPIC un prasi es noteikti atbildeeshu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 es zinu probleemu :/ ienac: http://cs-vpa.sytes.net ieiej foruma uztaisi NEW TOPIC un prasi es noteikti atbildeeshu !!! Nu ko Tu te chakareejies ar to reklameeshanu.... nevar jau visu ar karoti sabert mutee... vaig arii pasham pakusteeties - vismaz smadzenes padarbinaat... seedi savaa forumaa un beidz dirst te... te ar paliidz risinaat probleemas - pat ljoti lapi paliidz... RIP - iedod savu e-pastu nosuutiishu Tev to failjiku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 6, 2006 Author Report Share Posted April 6, 2006 (edited) ok e-pasts [email protected] thx par atsauciibu, tikai kas ar to failu buus jaadara aii izskaidrosi? Edited April 6, 2006 by RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 (edited) ok e-pasts [email protected] thx par atsauciibu, tikai kas ar to failu buus jaadara aii izskaidrosi? nosuutiiju ar visu paskaidrojumu... ja kas tad forumaa biezhi seezhu... aaa... aizmirsu piebilst - saglapaa orgjinaalo failjiku ja nu kas.... Edited April 6, 2006 by Almeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 vaita tas cd nebija tas "123456789123456"??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 vaita tas cd nebija tas "123456789123456"??? Shito suuda key zinu - tik nesaprotu kur taadu izraki... shis topiks neattiecas uz CD-key ievadiishaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now