grislis Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 es uztaisiju serveri ar kautkadu veco amxmodx un man tas servis karas, visi teica ka ta vaina slepjoties taja amxmodx, bet es tagad ieinstaleju pedejo amxmodx, bet tikunta sak karties pec 18.00 ka ta??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grislis Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 varbut ta ir neta vaina, bet tad jau vienkarsi butu lieli lagi un viss, bet kape pats sevis karas virsu, tad jau sanak ka ta nav neta vaina!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grislis Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 kads var dot padomu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 gaidi v1.71 v1.70 ir glukais man ar pec paris h izlec erors ka kkas nav ritigi ej ciemoties pie amx dzekiem un skaties kad bus 1.71 versija iznakusi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grislis Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 paldies!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now