Exclus1ve Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Sveiki gignieshi! Man ir tadi dazhi jautajumi! buushu pateicigs ja palidzeesiet! : 1. Vai domens piem. cs.exclus1ve.lv - ir paar tadu jamaksaa? 2. (stulbs jaut.bet vajag:) - kur dabut botus? 3. Kur6 var man pateikt kadu saiti kur var taisit web lapu iznjemot freeweb uun narodd? thx all Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 1. par to jaamaxaa protams 2. google.lv 3. eclub.lv nm.ru times.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 (edited) vai tikk tu neesi Rados ar botiem un nedziivo www.Botland.lv te pat jau shijaa lapaa arii ir tie tavi boti sheit vari par domeeniem utt palasiit Edited April 2, 2006 by Norkizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 1) uz Lv var dabūt pa 20 Ls bet iesaku adrese.com vai adrese.info; pameklē google.lv tur daudz ko par šo var atrast bet ja tu latvijā gribi kauko atrast tad no.lv ir tas kas tev vaidzīgs vai nic.lv 2) botus var dabūt pameklējot google.ru utt. 3)tas arī ir jāmeklē google.lv jo es pats sev biju atradis kosu php,mysql un visas parejas vietas + 95 mb uz hosta bezmaksas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 aa bija veel www.orgfree.com tjip php,msql, +200mb free space, bet vinsh bik leens =\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 1) Ka kura domenu firma bet aptub=veni grozas ap 16-20 Ls 2) BOTUS ---> WwW.GooGle.lv vai sheit 3) Iesku tev novilk Dramweaver un uztaisit kko labu nevis to freewebs sudus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now