-=R@M$T@IN=- Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Kuriem ir DSL iespeejam ir leens nets man ir nezinu kapee visi saka parslogots bet ko lai dara lietas labaa. Es nevaru paspeeleet normaali CS karaas nezinu kaaa itkaa jaabuut ir MDSL kachaajot no apollo adreseem atrumam 512 kb/ sek a man ir taa vietaaa 50kb /sek nereali kaut ko novilkt ja es kaut ko velku nost no gign muvi tad man vaig gaidiit kaut kaadu 1h ja fails ir liels 200 mb ssuuudaaa! VAI KAADAM TAA IR?//? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=R@M$T@IN=- Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 UN MAN CS ieejot ir 100 - 500 PINGS ieejot cs. kaut kaadaa adresee man izmet araa pec 2 min jo pings to haid ZB Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Man agrāk tā bija.... izmeiģini universālo tūūli Format C: ... nu man viss nokārtojās pats no sevis..(bija jāgaida 2 mēneši =) ) P.S. ieej speedtest.lv un iecheko savu neta spīīīdu... atkārto to vairākas reizes>>>...tad tu zināsi vai tavs nets ir stabils p.p.s. saliec savā postā pieturzīmes vai taisi vienkārši paplašinātus teikumus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=R@M$T@IN=- Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 p.p.s. saliec savā postā pieturzīmes vai taisi vienkārši paplašinātus teikumus... O.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=R@M$T@IN=- Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 man raada Ātrums Apollo iekšējā tīklā (tikai Apollo interneta lietotājiem) 1023.80 kbit/s Lejuplādes ātrums : 127.98 KB/sek Ātrums starp Jūsu pieslēgumu un speedtest.lv 508.90 kbit/s Lejuplādes ātrums : 63.61 KB/sek Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 iztīri kompi no vīrusiem un spyware un bugiem...garantēju, ka viss nostāsies kā nākas. Ak jā, kad būsi to visu izdarījis, neaizmirsti uzlikt spēcīgu firewall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 takā tas džeks tagad atslābs uz 30 dienām, tad veru šo ciet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts