Jump to content
GIGN Forum

Server+admin=lags

Recommended Posts

Kaads nevar pateikt kaa lai buudams administrators un spelejot sava serveri man un citiem nebuutu lagi. jo kad es ieeju uzreiz visiem saakaas lagi. Un + kaads nevari pateikt kur dabuut tos pluginus or smt. for /rank,/top15 ?

k.tnx ? BJOICH

BJOICH said:
Kaads nevar pateikt kaa lai buudams administrators un spelejot sava serveri man un citiem nebuutu lagi. jo kad es ieeju uzreiz visiem saakaas lagi. Un + kaads nevari pateikt kur dabuut tos pluginus or smt. for /rank,/top15 ?

k.tnx ? BJOICH

format C: palidiz vienmeer thumbsup.gif

satviiko kompi kaartiigi avrbutu lagi samazinaasies, bet ja nopietni tad tieshaam vai nu peerc 2 pc taa tiiri ok vai arii 1 monstru

Aha to visu es zinu. Tas jaw naw mans kompis es draugam prosta paliidzu smile.gif bet nevareetu buut cita waina ? Jo kad vin6 ir dziivs nekaadi lagi naw,maybe minimaali bet kad vinju noshauj tad srazu visiem ir taadi nezheeliigi lagi sad.gif . Kar4 vin6 ir admins un grib speeleet savaa serveris no sava kompja smiliez.de_2551.gif vinjam smadzenes ir dirsaa ~ 10cms.gif ! Maybe waina ir addonos ko es ieinsteleju ar to proogu :| ..

BJOICH said:
Aha to visu es zinu. Tas jaw naw mans kompis es draugam prosta paliidzu smile.gif bet nevareetu buut cita waina ? Jo kad vin6 ir dziivs nekaadi lagi naw,maybe minimaali bet kad vinju noshauj tad srazu visiem ir taadi nezheeliigi lagi sad.gif . Kar4 vin6 ir admins un grib speeleet savaa serveris no sava kompja  smiliez.de_2551.gif vinjam smadzenes ir dirsaa ~  10cms.gif ! Maybe waina ir addonos ko es ieinsteleju ar to proogu  :| ..

nu tas shits kautkads paprovee...FORMAN jo man C: ir 160GB smile.gif un i-nets man tikai ir 256KiB UPLOAD bet nav lagu?

Edited by elans

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...