Set. Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Es domāju ja viņš čitotu, tad jau būtu pieķers ar nopietniem faktiem, kaut gan varbūt viņš māk čītot. Bet tajā demkā neko neredzēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 (edited) cilveek tu siikais matainais pajoli , tu atbildi arii par vaardiem ? kad tu mani es redzeejis lanaa ? labak nerunaa kko lieku un ko Tu nemaz nezini ! pro te atradies .. HA p.s. veel kaadam ir kkas sakaams ? Edited March 18, 2006 by XekToR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ko tu streso uzreiz? nevaru savas domas izteikt? un taa ir mana dariishana kur redzeeju tevi lanaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 vairaak saak izskatiities peec savstarpejas dirshanaas nekaa chitoshanas/nechitoshanas faktu cilashanas. loti ceru ka shads topiks tuvakaja laika neuzpeldees. vel jo vairaak ceru ka vairs no bijach puses neko nedzirdeshu. un kaa pashsaprotamu uzskatu ka jebkados jaunos apvainojumos nevajadzetu pieminet sho topiku, jo tas ir absoluti bezjedziigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts