evilwarrior Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 Labdien ! Mani sauc Edgars Vecums 15 gadi Nickname evil warrior Esmu sheit sakariibaa ar tiesiibaam , kuras veeleetos dabuut . Man nevajag uzreiz lielaas tiesiibas kaa ban un tam liidziigi. Kas daudz grib tam maz tiek ... Speeleeju CS divus gadus . Shobriid esmu sasniedzis kaut cik pienjemamu meistariibas liimeni. Parasti speeleeju cs.4tus.lv , cs.apollo.lv , dazhreiz cs.dtcom.lv un cs.reality.lv , bet lielaako dallu pavadu speeleejot shajaa serverii , respektiivi cs.gign.lv . Ko es dariitu ar tiesiibaam ? Pashlaik man taadu nav , bet ja tomeer buus dariishu shaadas lietas : 1) Ar vote tiesiibaam mainiitu karti , skatoties peec apstaakliem . 2) Slap , Slay lietotu tikai ilgstoshas cemposhanas gadiijumaa( ct neiet bumbu atmineet , teroristi cempo de mapaa savaa baazee ) , bet vispirms jaapasaka tas ar tiem lieliem burtiem . Ja nesaprot tad slap , veel nesaprot tad slay. Freefragu gadiijumaa slay . 3) kick lietotu ja kaads seedeetu spectatoros veselu muuzhiibu vai ja kaads daudz lamaajas uz citiem un uz mani . Spam gadiijumaa maybe . 4) Ban iisteniibaa nav nepiechieshams , bet ja kaads tomeer peec atkaartota kick atkaal saak vandaalinu tad tas ir neizbeegami. Ir ljoti daudz un dazaadas situaacijas kuras vareetu aprakstiit , bet shiis bija galvenaas . Varbuut ir teksta kluudas , luudzu nepieveersiet taam uzmaniibu. Apsolos neizmantot admina tiesiibas savos noluukos : ja kaads man nepatiik un mani atkaartoti noshauj tad kick . Esmu apdomiigs un zinaashu kad un kaa izmantot manas prioritaates. Varbuut adminu ir pietiekami , bet jaaizlemj jums - nekad nav par daudz inteligentu un noderiigu cilveeku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 No manas puses - admina tiesiibas Pasham man neiedeva tiesiibas Bet tev laikam iedos un es domaa taa pat Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 3, 2003 Report Share Posted November 3, 2003 Varbuut ir teksta kluudas , luudzu nepieveersiet taam uzmaniibu... ...nekad nav par daudz inteligentu un noderiigu cilveeku . Liidz shim man shkjita, ka inteligjenti cilveeki raksta bez kljuudaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRule^ Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 Ne nu psc ! Raksta ar kludam!!Kura klase puisit macies?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 Neredzu nevienu iemeslu kaadeelj shim dzhekam nevareetu pieshkjirt tiesiibas , arii neredzu nevienu iemeslu kaadeelj shim kexam vajadzeetu dot tiesiibas,tomeer taa ir gandriiz katraa pieteikumaa(arii tajos pieteikumos ,kuru rakstiitaaji tiek pie tiesiibaam) *** jautaajums - kaa lielie admini nosaka kuram dot tiesiibas un kuram nee ?*** p.s iipa6i daudz klluudu tavaa tekstaa nesaskatiiju =>ja rule nah piesienies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-fo0l- Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 Varbuut ir teksta kluudas , luudzu nepieveersiet taam uzmaniibu...? ...nekad nav par daudz inteligentu un noderiigu cilveeku . Liidz shim man shkjita, ka inteligjenti cilveeki raksta bez kljuudaam. Bet vai tad textaa bija kjuudas? Cik es lasiiju tad neatradu nevienu kluudu un tas vareetu liecinaat ka shis cilveeks ir intelegjents Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 Ar tadu pieteikumu es domaju ka ir pelnijis 50% no visa prasiita ! JaRule^ paradi ludzu kuraa vietaa ir kada kljuuda ??? Tev pasham iisajaa tekstaa man nesaprotami bija uzrakstiits! Butu rakstiijis ar garumziimem! Luk shaadi: āžš ! nevis vaardu "kludam" = "kljuudaam" + "kļūdām" takaa pasham ablom!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 Ja jau par kljuudaam... ... Pashlaik man taadu nav , bet[komats] ja tomeer buus[komats] dariishu shaadas lietas : ... Tb, kljuudas ir , bet par drukas stilu - no comments: ... ct neiet bumbu atmineet [mineet miilkas?] , teroristi cempo [varbuu kempo] de mapaa [kartee] savaa ... u.t.t. P.S. Tas, ja biku piekasaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilwarrior Posted November 4, 2003 Author Report Share Posted November 4, 2003 Ja jau par kljuudaam... ... Pashlaik man taadu nav , bet[komats] ja tomeer buus[komats] dariishu shaadas lietas : ... Tb, kljuudas ir , bet par drukas stilu - no comments: ... ct neiet bumbu atmineet [mineet miilkas?] , teroristi cempo [varbuu kempo] de mapaa [kartee] savaa ... u.t.t. P.S. Tas, ja biku piekasaas. Pamācība nekad nav par ļaunu . Jāatzīst , ka pareizrakstība nekad nav bijusi mana stiprā puse . Bet angļu valoda man patīk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-fo0l- Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 Ja jau par kljuudaam... ... Pashlaik man taadu nav , bet[komats] ja tomeer buus[komats] dariishu shaadas lietas : ... Tb, kljuudas ir , bet par drukas stilu - no comments: ... ct neiet bumbu atmineet [mineet miilkas?] , teroristi cempo [varbuu kempo] de mapaa [kartee] savaa ... u.t.t. P.S. Tas, ja biku piekasaas. Ja jau tik siiki analizee tad jau [gandriiz] jebkuram var piekasiities - pat tev COLE. Personiigi es vispaar praktiski nelieku komatus jo uzskatu tas nav galvenais poustojot forumaa... P.S Sorre par offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 COLE BUS LATVIESHU VALODAS SKOLOTAAJS!! PIESAKOS PIE PRIVATSTUNDAAM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 kaados laikos tu speelee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 A kapec cilveki domaa ka man (& gign) interesee kaa tiks pielietotas admin tiesibas un kam taas ir nepiecieshamas? man teixim ir poh vai tu tur slejosi vai votosi par karteem ja \m/ tauta gribees. Man vispar poh, skaidrs? Vot taa... ak jaa un man ir poh... tas taa, piebildei... cilveki, izdomajiet kaut ko originalu... VISI shada veida posti ir nahrenizeeti un apsmieti, bet izskatas ka neviens to nesaprot Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 ... Piemeers orgjinalitaatei ... mani sauc Peecha... skolaa viens dzeks visu laiku mani sit un atnjem naudu ... es zinu zem kaada nika vinjsh speelee CS ... man vajad kick un ban riesiibas, lai es vinju vareetu ... sorre par offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 cole tev jau ir tiesiibas - spied mieriigi.... nu nav jau tik traki kaa worm teica bet nu.... uz to pusi smagi velk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 Macho, mans ieprieksheejais topic bija variaacija par teemu - Kaadi vareetu buut "origjinaalie" iemesli tiesiibu sanjemshanai. BTW, pashlaik online ir 18 speeleetaaji, bet neredzu neviena "kraasainaa" (tb ar voice, kick, ban tiesiibaam), ja nu vieniigi Script!, bet arii vinjsh bez "kraasas". Ar to es domaaju, ka buutu jauki atrast kaadu, kursh paarsvaraa speele pa dienas vidu, kad citu adminveidiigo nav onlainaa, un pieshkjirt vinjam to "prieku" paadmineeties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilwarrior Posted November 5, 2003 Author Report Share Posted November 5, 2003 kaados laikos tu speelee? Sveiks ! Es speeleeju vakaros. Esi noteikti mani redzeejis speeleejam. Nespeeleeju daudz, parasti kaadas divas stundas un kaadu vienu vai divas reizes nedeeljaa. Ko noziimee vakars ? No apmeeram 18 00 - 22 00 Piektdienaa vai briivdienaas 18 00 - 02 00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 evilwarrior ,tb infusion tev neshkjiet ,ka veidot 2 topikus ar prasiibu peec tiesiibaam nav praata darbs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilwarrior Posted November 5, 2003 Author Report Share Posted November 5, 2003 evilwarrior ,tb infusion tev neshkjiet ,ka veidot 2 topikus ar prasiibu peec tiesiibaam nav praata darbs ? Varbuut liekas , ka mees esam viens tas pats cilveeks , taa nav ! Es satiku shodien infusion 4f saharova 13 , vins man iedeva paaris reizes fragus ! Vins ir mans draugs ! Es zveeru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 iemesls diezgan ticams... labi sorry ja taa ir taisniiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 a bet vienagla juus visi smirdat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 COle par taam tiesiibaam pa dienu =) itkaa man vareetu kauko pieskirt ! arr slap slay kick jo speeleju daudz pa dienaam no riitiem vakaros naktiim utt ! nu vispaar diezgan daudz cs speeleeju =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 cilveks, man liekas, ka tev bija un tev atnjeema, vai kaads otreiz kaaps tajaa pashaa....? Ak jaa, pie reizes pateikshu, man ljoti nepatiik kaa tu, cilveeks, "runaa", tb drukaa cs speeleejot. Luudzu, nelamaajies!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 6, 2003 Report Share Posted November 6, 2003 Da es nevaru iztureet , jo man baigi shavki nervi kad speeleeju cs =) un man atnjeema ka redz kaukaads mistisks radiijums uzraxtiija ka esmu vinju noslejojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted November 7, 2003 Report Share Posted November 7, 2003 cilveek, bet es vot redz nevaru iztureet ka tu visiem (tb daudziem) gruzii virsuu... P.S. Tu esi IDIOTS (shas panesiisies: "Lethal kas tu no sevis iedomaajies \m/, tipa papu u.t.t.) btw ja tu nospraagtu (tb nomiru) es aizietu pie garu izsauceeja, izsauktu tavu garu un pateiktu PALDIES!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now