Dj_erix Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 (edited) EDIT: te bija kautkas uzrakstīts, bet palasot topiku aptvēru, ka tas bij totāli stulbi Edited March 14, 2006 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 EDIT: te bija kautkas uzrakstīts, bet palasot topiku aptvēru, ka tas bij totāli stulbi lol. btw vot dabūju mazāk fps - cs:source kad visi grafiskie navaroti uz maksimālo salikti - cs_militia ar savu HDR lightningu man novilka uz leju fps tīri nopietni. Taisni vai jāsāk čekot kāpēc, jo hl2 man arī uz max grafiku viskrutākajās vietās mazāk par 60fps nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 css bišķi vairāk nogurdina kompi nekā HL2. tapēc arī fps zemāks. uz sūdīgākām videokartēm to ļoti labi var pamanīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 a man videokarte pie vainas nav. Man po cik kruti grafiskie settingi salikti - tikko čekoju - fps nemainās. Which is weird. Bet novelt to protams gribu (un varu) uz savu sajāto windowsa instalāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dips Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 es ar tadu pc gribu macho par cik pardod? nee labak saki kur nopirki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now