FBI.Informant Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) Labavkar Speleeju [GIGN] serverii apmeeram 3 meenesi , un veeleejos uzraxtiit pieteikumu acc , jo nu itkaa uz servera pavadu diezgan daudz laika , un veeleejos paluugt ( protams ja atbalstiisiet ) taapeec ka domaaju ka ar shhim komandaam man pietiktu slap , slay , lame , gag Es gribu slapot, slayot, un visadi savaadaak izdariities ar basekemperiem... Zinu ka adminu ir daudz , bet nu manupraat ka buutu piemeerota kanditatuura shai lomai , Vairaak par mani ! Vards : Valters Vecums : 16 Dziivesvieta : Riiga ( Purvciems ) Nick in the cs : ecology Patiik speleet cs un atpuusties , sadzert ar draugiem utt .. Darbdienaas speleeju videeji : 2 - 5 stundas briivdienas un sveetku dienaass : 5-10 (atkariiba no noskanojuma ) Spēlēju cs 2 gadu. Domāju, ka smadzene man strādā labi un esmu puslīdz sakariigs čoms Pašlaik spēlēju tikai gignā un istenībā diezgan daudz. Thenk`us par uzklausishanu! EDITE : Cox labu adminu nekad netruuxt Edited March 5, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 coxam brīvdienas no foruma, kas attiecas uz tevi, tad, ja mums nebūtu adminu, tad tevi izmēģinājuma kārtā moš pat varētu ņemt. Bet mums admini ir, tā ka nav vērts mēģināt tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts