ANALGINS Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 tatad pec .em^ pamacigas vakar uzliku web serveri tad nu gribetos to nokonfiguret lai butu norm home page nevis wamp5 logo un dazi pavisam neforsha vieta linki uz phpmyadmin un forumu kur iet kas jadara / jaraksta lai izskatitos civilizeetak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 izdzes no "www" foldera visus failus un liec tur ieksha jaunas web failus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 un kur lai es tos dabunu ? draugs ieteica web editor or smth atradu kkadu html editoru tb ar kuru var atri un elementari taisit web Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 gatavs web script + themes sheit, ar Dreamweaver ir iespejams visu parveidot, ka ari uztaisit ljoti labas web lapas pats ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4a1 | m0nSt3r^ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 a ja negribi pats kaut ko taisit megini atrast jau gatavus izskatus Seit bet forumu noka4at var Seit un izskatus citus forumam var Seit Link to comment Share on other sites More sharing options...
FucKeR Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Da ko tu nemies ar to web taaapat nesataisiisi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 (edited) ceri vien jau daudzo esu izdarijis un tikai tadu lohu del ka tu kas ir parak augstas domas par sevi citiem nesanaak, bet man ir labi draugi un paligi kas labprat palidz .em^ paldies par linkiem bet ka vinjus uzlikt ? tapat ka forumu jaiemet zem www un tad weba jaraksta /install/install.html ? ja tiem failiem ir manuales tad esu parak stulbs lai tas atrastu Edited February 25, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4a1 | m0nSt3r^ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 ko tu tiesi vel neesi uzlicis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 .em^ paldies par linkiem bet ka vinjus uzlikt ? tapat ka forumu jaiemet zem www un tad weba jaraksta /install/install.html ? ja tiem failiem ir manuales tad esu parak stulbs lai tas atrastu php-fusion , kad nokacha tur tai *.rar faila ir *.html vairaki manual faili (vairakas valodas) atrodi vajadzigo valodu (droshvien eng) un izlasi, uzlikshana ir wnk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 uzlikshana ir wnk. tik tālu es tiku pats, bet man nesanāk pielikt mysql, visādi mēģinu, mož sanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted February 27, 2006 Author Report Share Posted February 27, 2006 es tagad nesaprotu 1 lietu, kapec es nevaru izveidot jaunu foruma sadalu ka ir A test Forum ta ir eju admincp ieksa mainu mainu lieku acc uz forumu bet nekas nemainas kapeC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now