Epix Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 Labdien! Kāds var ieteikt sakarīgu pakalpojumu sniedzēju no savas pieredzes? Vēlētos optiku un TV kanāliem pa lielam vienalga. Saņēmu piedāvājumu no Balticom, ir kādam bijusi saskare? Kāds ir? AC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dantee Posted November 30, 2018 Report Share Posted November 30, 2018 Principā, ja skatāmies pēc cenas, tad varu ieteikt to pašu Balticom, pirms pāris nedēļām man te Teikā ievilka - neko sliktu nevaru pateikt, nekādi packet loss nav redzēti, ātrums arī nav pievīlis, pagaidām viss ok, tik TV 80% principā ir krievu kanāli tajā standarta pakā, bet, cik nopratu, tad Tev tas nav būtiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 Balticom man vienmēr ir paticis, jāsaka gan, ka pēdējo reizi viņu lietoju pirms padsmit gadiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted December 29, 2018 Report Share Posted December 29, 2018 12 hours ago, macho said: Balticom man vienmēr ir paticis, jāsaka gan, ka pēdējo reizi viņu lietoju pirms padsmit gadiem. pats lietoju balticom - viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now