atkars Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Nezināju vai vēl serveris ir online un pamēģināju - strādā, bet access nav. Var uzmest atpakaļ access? Jāmēģina kaut kā pavākt tautu, savādāk esošie (pēdējie dzīvie) pubi stāv uz kartupeļu kastēm un spēlēšana nekāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 +rep p.s. kāds ir Tavs plāns dabūt iekšā serverī cilvēkus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 ja esi gatavs dajebko darīt, tad nav problēmu. iedod steam_id savējo, man uz šī kompja nav steams Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 http://steamcommunity.com/id/atkars/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 access kā ir bijis tā arī stāv, bet varbūt serveris kaut ko neatpazīst? nemāku teikt, uz tava id stāv access, bet rādās pēdējoreiz manīts - pirms 175 dienām 17 stundām 48 minūtēm STEAM_0:1:42365152 pareizi, tak? paroli ievadi pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 Laikam esmu dumbass, jo neatceros, ka jāvada password. Kā viņu vadīja? Pieradis nevadīt pass pārējos serveros kur esmu admins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 setinfo _pw , ja pareizi atceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 (edited) Netaisīšu jaunu topiku. Vai nevar uz mana steam id uzlikt map flagu? Jo nu ja tomēr sanāk tie cilvēki lai var uzlikt tādu karti kurā nepazustu tie cilvēki? Un lai vispār kautkas kustētos uz priekšu būtu ļoti vēlams status sataisīt un uzstaisīt rr viņiem. p.s.s. Pagarināju steam id mēģināju ar setinfo _pw kkas neiet vai arī man ir pazudis acc.. vai arī neatceros kā īsti bija jādara maddn paskatīsies lūdzu vai man vēl ir acc uz csgo servera? STEAM_0:0:55990339 Edited March 3, 2017 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 On 3/3/2017 at 7:12 PM, Slāpeklis!* said: Netaisīšu jaunu topiku. Vai nevar uz mana steam id uzlikt map flagu? Jo nu ja tomēr sanāk tie cilvēki lai var uzlikt tādu karti kurā nepazustu tie cilvēki? Un lai vispār kautkas kustētos uz priekšu būtu ļoti vēlams status sataisīt un uzstaisīt rr viņiem. p.s.s. Pagarināju steam id mēģināju ar setinfo _pw kkas neiet vai arī man ir pazudis acc.. vai arī neatceros kā īsti bija jādara maddn paskatīsies lūdzu vai man vēl ir acc uz csgo servera? STEAM_0:0:55990339 Ir un Tev arī map flags ir. CSGO setinfo bija kaut kas nedaudz savādāk, bet es arī neatceros kas - jāpalūr konfigā, kad būšu mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 setinfo _passw parole vai setinfo _pw-gign parole ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 setinfo _pw parole Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 accessi strādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Man nestrādā nez kāpēc. mēģināju gan _pw parole gan _pw-gign parole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 ņerabotaet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Varbūt problēma ir tur, ka nav steam Id vai niks pagarināts. Atkarīgs uz ko acc bija uzlikts. Varbūt visi aizmirsuši, ka tur kaut kādi centi bija jāskaita lai mēnesi acc darbotos. Ja nekļūdos tā sistēma vēl ir aktīva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 3 hours ago, LAVRx said: Varbūt problēma ir tur, ka nav steam Id vai niks pagarināts. Atkarīgs uz ko acc bija uzlikts. Varbūt visi aizmirsuši, ka tur kaut kādi centi bija jāskaita lai mēnesi acc darbotos. Ja nekļūdos tā sistēma vēl ir aktīva. Man ir pagarināts steam id uz 3 mēnešiem bet acc neiet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now