Maarcha --> Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 Vakar 23:00 speeleeju un COLE mani slapo par to ka seezhu pie baazees, bet rounda laixs veel bija 2:11 Es tak veel vareeju aizskriet liidz spotam uz uzlikt bumbu , bet rashot ar nevareeja, jo CT muus lika kaa deelus ..... Un nextraund vinsh mani noslayoja Blin kaa es varu iet virsuu ja man pretii naak 6 ccoki ...... Idiotisms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 Nu ko lai tev saku! Macies spelet, un sit COLE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcha --> Posted October 26, 2003 Author Report Share Posted October 26, 2003 Nu ko lai tev saku! Macies spelet, un sit COLE! Tev nu gan asais niks Un ko tu vispaar zini kaa speeleeju ? Atradies te boss Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 man patiik ka visi izstaasta tikai to kaa vinjiem dariits paari un viss. Cole tev droshvien teica ka nav ko seedeet bet jaaiet uz priekshu. Tas ka tu viens paliki, paareejos noshaava un tagad seedeeji un gaidiiji kad savainotos ct vareeshi shaut nav nekas forshs. Pats taadus slapoju un slejoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 ak shie sliktie admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 maarcha nubet esmu ieveerojis tu ljoti biezhi seedi baazee ! un arii esi taads paraziits kas nogaida ka team visus noshauj un tad saak shaudiities ka pretinikiem maz hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcha --> Posted October 26, 2003 Author Report Share Posted October 26, 2003 Vinsh man pilniigi neko neteica ! Es vinjam prasiiju par ko slay un slap , bet vinsh neatbildeeja . Un es paseedeeju tikai kaadas 10 sec. un tad sekoja slay Vai tad var sleyot par 10 sekunzhu kemposhanu ??? + es neseedeeju lai noshautu visu CT team ! Es zinaaju ka CT naax virsuu peec peedeejaa fraga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcha --> Posted October 26, 2003 Author Report Share Posted October 26, 2003 Cilveek kaa parasti tu mani nesaprati ! Es seedeeju taapeec baazee ka CT muus iznesa .... Protams tu jau buutu gaajis virsuu. Varbuut tu kaadu jauc , bet baazee es reti seezhu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 hmm.... tomeer kaada jeega shim topikam ?cole tiesiibas par 6o gadiijumu ,manupraat , taapat nennems nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ex3cut0r Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 Maarcha bet kada starpiba ka ct jus nesa araaa tu tak vienalga vari likt bumbu!!!! tikai kusties klusak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcha --> Posted October 26, 2003 Author Report Share Posted October 26, 2003 Maarcha bet kada starpiba ka ct jus nesa araaa tu tak vienalga vari likt bumbu!!!! tikai kusties klusak Nu ble visi naaca man pakal tev nedalec? Es 1 T pret 6 CT!!!!!! kaadus 2 dzirdeeju ka bija man netaalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 Da pareizi COLE darija ka izmeta.... Pats sodien ienaak serverii pie ct , aiziet uzpiipeet uz paaris raundiem un pectam kruts saak speeleet ar 16000$.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 zb cchaliit tu man sskkiet kautko izdomaa. Taatad mees uzinam ka tu esi seedeejis baazeee un gaidijis ka naaks peec peedeejaa fraga. tu saki ka 10 sekundes esi seedeejis. CT ssaubos vai 10 sekundees varreeeetu iznest visu T team un mekleet tevi. + tu saki ka tu seedeeji un negaidiji kad apvaaksi CT kuriem maz palikussi HP ko tad tu tariji gaidiji kad vinji atnaaks un tad buccosi vinjiem pakallas. + tev bija laika kautkur aizskriet citur un nokempot, nevis seedeet baazee. Taatad tas vis ir dariits ar noluuku. Me domaa ka tev ir jaanokaunas. + tas "fack" ko tu raadiji robons. veciit vinjss saliidzinaajumaaa ar tevi ir . + tu iemaacies respect prcitus playerus un tad vispaar saac domaat vai tevi kaads nnems pieree. Tas taka buutu viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 Njaa, ja pareizi atceros bija D2, un, tieshaam, tu vairaakus raundus peec kaartas seedeeji (tas, ja pareizi atceros). Kad lielaakaa dalja Teru nesaas droshaa naavee, bet tu mieriigi gaidi kaarteejo fragu. Un veel, raunda saakumaa no manas puses slay dabuu tikai tie, kas "netiishaam" pirmajaas sekundees peec freeztime izmet flash, protams var gadiities kaads extra gadiijums. ..... Es seedeeju taapeec baazee ka CT muus iznesa .... Ja jau iznes, varbuut praatiigaak buutu uztaisiit rush... Ja CT rasho pa vienu pusi, tad Teriem ir ceriiba pa citu pusi tikt liidz bombsite un tur notureeties tikai nieka 35 sekundes. Kaut gan, ja tu esi nereaals kemperis, un esi speejiigs ar 4.6 novaakt 4-6 virsuu skrienoshshus CT... Nu tad, kad tu to izdariisi, no manas puses dabuusi pilniigu imunitaati, sarunaats? Uz taviem jautaajumiem neatbildeeju taadeelj, ka - varbuut nemaniiju, ka kaut ko jautaa, bet varbuut vienkaarshi man tajaa briidi bija slinkums tev staastiit kaads tu esi. P.S. Labojums: Vakar 23:00 speeleeju un COLE mani slapo par to ka seezhu pie baazees... Un veelaak vinjsh jau saka: ... Vinsh man pilniigi neko neteica ! Es vinjam prasiiju par ko slay un slap , bet vinsh neatbildeeja . ... Paradoks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 nee jaunais Lenox VEEL svaigaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 Ja sedesi baze nekas nemainiisies!! Ej virsuu tad varbut arii zaudesiet pa TIME OUT !!! [ vismaz ekipejums bus ] Iesi virsuu CT bus piesardzigaki! jo T jau var but klaat!! PSC AK SHIE IESACEHI Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 pees shii pousta man gribas reizee un Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcha --> Posted October 29, 2003 Author Report Share Posted October 29, 2003 Loading tu mani sauc par lameri ? Pasties tak uz sevi un tad saki !!!!!!!! Cole atminna tev ar ir laba =( Bija Nuke + es pashaa bazee neseedeeju ! pat biju netaalu no A sektora . COLE tu saproti vaardu iznesa (sabaazaa , graavaa , piizdets)Visu T komandu no abaam puseem sabaaza 30 sek. COLE tev ir tik laba taktika patiexi citaam karteem arii ?plzzzz Brrrr tu loading saprati vispaar pats ko esi raxtiijis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 30, 2003 Report Share Posted October 30, 2003 PSC AK SHIE IESACEHI kuri raksta tik sakariigus tekstus . . .vismaz norm iereeekt var Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 30, 2003 Report Share Posted October 30, 2003 Maarcha --> taktika ir ljoti vienkaarsha, ja tevi iznes, vari meigjinaat kaut ko dariit vai arii staavot respaa novilkt bixes, nostaaties "rakom" un atplestaam rokaam... nee, atplestaam kaajaam sagaidiit pretinieku. Patiesiibaa viss ir triviaali, kad visi rasho un kriit, varbuut tieshi tava "superiigaa" aima rashaa truuka, lai iznestu pretinieku. Tb, varbut tieshi tu "na sharu" (uz bumbinju, baloninju [shar, sharik] - tulk. no krievu val.) uztaisiitu HS tam trakajam fragerim, kursh "na sharu" apvaac visu tavu komandu. Tas taa, jau offtpikaa. P.S. Gribi taktiku? Paskaties sheit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted October 30, 2003 Report Share Posted October 30, 2003 oky Maarcha --> ! paskatisiemies! man ir viena suudziba par admin slap kura delj nomiru! TEV 1 ar BC !!! MANI NEVIENS NAVA SLAP DELJ BC ![ ja neskaida tadus delj prikola [ JACK ] ] TEV ir viens oficiali zinams BC ar slap!! Kursh te ir lamers ??!? + man topic nebija neviens vards "lamer" p.s. vbyuer sorry bet man Latvieshu val nemaz neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 31, 2003 Report Share Posted October 31, 2003 arii zemtekstu nesaproti . . . __________________________________ sorry par offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcha --> Posted October 31, 2003 Author Report Share Posted October 31, 2003 lol a tu mani nosauci pa iesaaceeju ! aamurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRule^ Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 Eu nu apsurds!!!!!!!!! Naturals Marchaaa atkl neapmierinats!!!! Tapec ka nefragojas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 Eu nu apsurds!!!!!!!!! Naturals Marchaaa atkl neapmierinats!!!! Tapec ka nefragojas!!! Ja rule, vai viens no taviem nikiem nav steins ? p.s nu piedodiet ,atvainojiet !es nevaru notureeties un kaut ko nepateikt par 6iem inteligjentajiem jaunie6iem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts