Chyp Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Sveiki, kā jau pēc topika redzams meklējam plusu komandai. Neesam kārtējā divu nedēļu komanda vai kaut kas tāds. Mēs bijām pieci stabili spēlētāji ar kuriem nospēlēts ilgs laiks, bet sanāca palaist mūsu awp, jo nevarējam piedalīties lv un baltic cupos dēļ pinga. Tātad mēs gribam atrast agresīvu awperi vai rifler, kurš var spēlēt darbadienās no 17:00 vai 18:00 vismaz 2h un brīvdienās atkarīgs kas un cikos sarunāts. Jābūt ar labu datoru un stabilu interneta savienojumu. Rakstat pm vai aicināt steam, ja Jūs šis ir ieinteresējis vai vēlaties kaur ko vairak uzzināt. http://steamcommunity.com/profiles/76561198054534112/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 (edited) Es māku 1.6 šaut , tas der? +cs:s p.s. Varbūt Jūs vēl steam sponsorējat , ja es nāku ? Edited November 30, 2015 by VajagUnban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 nu es labus 360 noscopes taisu, der? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 (edited) nu es labus 360 noscopes taisu, der? Apmēram jau gadu ,man ir stabilas maximas austiņas , ar kurām dzirdu labāk , +noscopi nekad nav bijuši problēma, pat dzīvē pāris esmu uztaisījis , sodu apmēros. Pauly man ūdeni var pienest , ar savu MLG global ranku. Gribēju edditot , bet tad sapratu , kad nav ko editot.Te nav vairs ko pielikt , veram ciet , esmu pieņemts. Edited November 30, 2015 by VajagUnban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chyp Posted November 30, 2015 Author Report Share Posted November 30, 2015 Ļoti būtu pateicīgs par vizuālu materiālu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Apmēram jau gadu ,man ir stabilas maximas austiņas , ar kurām dzirdu labāk , +noscopi nekad nav bijuši problēma, pat dzīvē pāris esmu uztaisījis , sodu apmēros. Pauly man ūdeni var pienest , ar savu MLG global ranku. Gribēju edditot , bet tad sapratu , kad nav ko editot.Te nav vairs ko pielikt , veram ciet , esmu pieņemts. 1v1 dēliņ, rīt aiz skolas 14:07, nekavē un nekādas šķilenes rokās vai energy drinku pirms faita, ja! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 (edited) 1v1 dēliņ, rīt aiz skolas 14:07, nekavē un nekādas šķilenes rokās vai energy drinku pirms faita, ja! Gangsta life , okay. Vai labāk pus stundu ātrāk , būšu jau tavai Mammai nopircis jaunas mlg kurpītes, nebūs man ko darīt .? Ko saki? Edited November 30, 2015 by VajagUnban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Gangsta life , okay. Vai labāk pus stundu ātrāk , būšu jau tavai Mammai nopircis jaunas mlg kurpītes, nebūs man ko darīt .? Ko saki? mana mamma ir tava ome, dēls, prieks, ka rūpējies par viņu =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 mana mamma ir tava ome, dēls, prieks, ka rūpējies par viņu =) Un tu esi viņas mazais nerātnais mazdēls inokentijs no KK gangsta life, die for ya motha nigas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now