Džonsons Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 (edited) Sveiki! Interesējos vai spēlētājam kā man ir vieta kādā komandā? IGL-InGameLeader / Entry Frager / Riffler / AWP Ranks: LE 14 Gadi Pieredze: 500h playtime CS:GO esmu piedalījies Faceit turnīros un no 32 komandām 5-8 parasti palieku. Saprotoš spēlētājs ceru sastapt sakarīgus spēlētājus ar kuriem varbūt uzraut kādā turnīrā! Steam profile:http://steamcommunity.com/profiles/76561198139737504/ Skype:janis093 Ceru ka atsauksieties! PS! Meklēju komandu kurai ir LE-LEM ranki! Edited November 18, 2015 by Džonsons Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 Atkara csgo motivational viģiki vainīgi. Ban viņu. 4 lyf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 pīlīt, līmi saostījies neesi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džonsons Posted November 19, 2015 Author Report Share Posted November 19, 2015 diezgan žēl ja latviešu CS GO komjūnitijā ir tik daudz autistu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 diezgan žēl, ja neesi ticis pat global (es saprotu, ka global nav mēraukla, but cmon) šajos laikos un vēlies veidot jau komandu. kādā līgā grasaties spēlēt? es esmu pret tevi šobrīd tāds, jo vaino mūs pie tā, ka neatradi savu pāris spēļu dream mix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Neapbižo puiku =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Neapbižo puiku =D +1 Pauly. Atkar čalim 14 gadi, pat uzbraucieni par autismu ir piedodami, vai precīzāk sakot - vērā neņemami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džonsons Posted November 22, 2015 Author Report Share Posted November 22, 2015 Kāds sakars rankam un pāris spēļu dream team?? Jautājums bija vai ir kāda komanda kas vēlētos pievienot mani komandas sastāvam ja ne tad nē, diršana par ranku ir pilnīgi bezjēdzīga un trula lasot jūsu kritiku diezgan žēl palika jūs. doma bija spēlēt Tier1 līgā jo tā tač komandu spēlēšana notiek vne? Kappa123 ceru nesagaidīt flaming un bezjēdzīgi trulus komentārus diezgan žēl, ja neesi ticis pat global (es saprotu, ka global nav mēraukla, but cmon) šajos laikos un vēlies veidot jau komandu. kādā līgā grasaties spēlēt? es esmu pret tevi šobrīd tāds, jo vaino mūs pie tā, ka neatradi savu pāris spēļu dream mix. neko nevainoju vienkārši acis uzmetot uz komentāriem redzu ka šis portāls ir izmiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 pīlīt, līmi saostījies neesi? Spaisu nepīpē ? cik skatos uz taviem postiem, visi tik nesakarīgi un dumji, krāniņš lielāks no tā tev neizaugs ! puika centies uzrakstīt sakarīgu tekstu. Autoram ieteiktu pievinoties kādais steam grupai, kuru izveidojuši latvieši, tur ļoti bieži veido komandas (+/- tava vecuma cilvēki un ar līdzīgiem rankiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Spaisu nepīpē ? cik skatos uz taviem postiem, visi tik nesakarīgi un dumji, krāniņš lielāks no tā tev neizaugs ! puika centies uzrakstīt sakarīgu tekstu. vispār zini kas ir pīlīte? nedz seko līdzi forumam, nedz zini ka xzibitam otrs niks ir pīlīte. ieradies pedālis, pirksti gaisā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 vispār zini kas ir pīlīte? nedz seko līdzi forumam, nedz zini ka xzibitam otrs niks ir pīlīte. ieradies pedālis, pirksti gaisā. emm, nu neesmu jau tik stūlbs, pēc avatara var saprast, kas ir tā tava pīlīte :X Vairāk gāja runa par to tavu otro postu, vienam līdz globalam ir grūti tikt, cilvēks meklē sev līdzīgus rankus, lai būtu sakarīga komanda un nebūtu mixi, kur kāds troļļo vai iziet no spēles. + viņš negrib taisīt komandu, viņš vienkārši grib, lai jau esoša komanda viņu uzaicina piebiedroties savam pulkam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 kur tu redzi, ka viņš meklē komandu, ar kuru varētu tikt kopā uz global? solo ejot uz global var tikt daudz vieglāk, nekā spēlējot kopā ar kādu citu. izņēmums ir tad, ja tevi būsto. apskatoties kādi spēlētāji šobrīd ir global rankā, matus no galvas var izraut, jo līmenis ir ļoti zems. autors vēlas piedalīties facit u.c turnīros, nevis sēdēt competitive. (spriežot pēc viņa postiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Mieru meitenes, varbūt risināsiet savas problēmas 1v1 kādā aim mapē? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 (edited) sēdi ratos, pauly. ne tev pedālis no krūmiem sāk kaut ko aizrādīt. last post here, savādāk raivis iedos banānu. ja tev ir pretenzijas, raksti privāti. padiskutēsim. Edited November 26, 2015 by atkars Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 vecis, te vispār sīkais meklē team, nav poh ar ko viņš šaus un vispār Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 ko nozīmē "pedālis no krūmiem"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 (edited) ko nozīmē "pedālis no krūmiem"? Čalim pirksti gaisā... Ja tu domā, ka esi pasaules nagla, tad paņem un uzdod sev pa galvu ar āmuru! Edited November 30, 2015 by griffin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now