0xDEAD BEEF Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 (edited) Sveiki, mekleju cilveku kurs man uzveidotu profesionalu linked-in un cv-online profilu. Es piegadasu nepieciesamo informaciju par sevi. Cilveka uzdevums bus to profesionali atsijat no nevajadziga, uzsvert vajadzigo, profesionali sagatavot un izveidot/aizpildit linked-in un cv-online profilus. Par to preti es samaksasu naudinu! Uzsvars uz profesionali, tadel students, kuram pasam CV suukaa, nederees! Beefs Edited August 19, 2015 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Ja tev vajag vienkāršu, normālu smuku CV bez nekādiem vipandrosiem, tad varu palīdzēt. Strādaju HR, Toms man lūdza palīdzību šinī pašā jautājumā, tiesa neko ģeniālu/grandiozu jau viņam neizlaboju. P.S. varu aizsūtīt savu cv/mv, lai redzi ko apmēram sagaidīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2015 Author Report Share Posted August 19, 2015 Ko tu sauc par vipandrosi?! Ne.. man vienkarsi vajag jauku glaunu CV, kura nevajadziga informacija ir iznemta, vajadziga uzsverta, varbut sis-tas mazliet savadak pasniegts. + lai man pasam nekas nav jadara linked-in un cv-online (esmu aiznemts). Ja tu to vari izdarit tad zaebis! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 tagad visi savos cv raksta zilus brinumus un darbus kur nekd nav bijushi un nav darijushi, lai tik smukak un vairak izskatas atrod bankrotejushu firmu, saraksta, ka tur stradajis kada laba amata un ilgi cv vispar nevar ticet Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Un kāda tam visam jēga, ja turpmākais darbs ko šis cilvēks spēs parādīt būs Pudzīvā bampera līmenī? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 tagad visi savos cv raksta zilus brinumus un darbus kur nekd nav bijushi un nav darijushi, lai tik smukak un vairak izskatas atrod bankrotejushu firmu, saraksta, ka tur stradajis kada laba amata un ilgi cv vispar nevar ticet Tīri teorētiski to var diezgan viegli pārbaudīt - pie nosacījuma, ka fake "augstajā" amatā tu esi strādājis officiāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Tīri teorētiski to var diezgan viegli pārbaudīt - pie nosacījuma, ka fake "augstajā" amatā tu esi strādājis officiāli. Teorētiski, tu nemaz nevari tik viegli pārbaudīt bez visādiem trikiem. Nodokļu grāmatiņa šobrīd ir elektroniski un tur nav pieejama informācija par iepriekšējiem darba devējiem, kā arī cv teorētiski ir konfidenciāla informācija un nemaz nedrīkst tā vienkārši zvanīt iepriekšējam/esošajam darba devējam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Prakse zvana un jauta ka stradaja, atlaisanas iemesls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 runa iet par bankrotējušām firmām. kam tu zvanīsi? papagailim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Nu ar bankrotejusos neesu saskaries. Personigi ignoretu visdrizak to stradnieku, vai parbaudes laiks pec faktiski nostradata, teiksim 20h menesi. Lai redzet der neder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2015 Author Report Share Posted August 19, 2015 Prakse laba CV ir saraksts ar cilveku vardiem un telefoniem sadala atsauksmes. Protams, ari to var feikot.. bet ... Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Not bad. Ja viņš veic savu darbu pilnvērtīgi, tad kur problēma? Lai tak strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Visiem kaut ko vajag mūžīgi rakt. Ehh, gotta love the corporate life. Visi ar vieniem un tiem pašiem pontiem lai kruti izskatītos tādu pašu klaunu aprindās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2015 Author Report Share Posted August 19, 2015 (edited) Nu... darbinieks jau var, protams, versties pie kompanijas ipasniekiem ar epastu or smthing... vai ari pateikt.. da lai iet dirst! Beefs Edit: btw - gruuti nopontot sevi par labu direktoru, ja nekad neesi stradajis par direktoru - I mean - cilveku vadibas skills sudigs, problemu solvigns, zinasanas par aktiem etc shit... nu domaju.. tur toca viegli var rasties azidomas.. calim drosvien pec darba 24/7 jamacas, lai uzkacatu liimeni! Edited August 19, 2015 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Direktora dzive = no privat life. Tev vislaik jauztraucas, lai kads mudzis ko nesacakare, jo klients tevi zakas nevis no stradnieku. Protams daudz kas atkarigs kada sektora direktors, jo darba veidzu daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Beefs apmierināts ar kvalitāti, es apmierināts ar naudiņām. TL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 P.S. 1) Rembo un Boringa postus var izlaist. 2) Minds, kreker cepums Tev. 3) Beef Tu esi slinks. 4) Meliem īsas kājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts