Lumpy Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Tātad sestdien, 11. jūlijā, Lapmežciemā kāpu zonā tika nozaudēta skaņu pults ALLEN&HEAT ZED-10FX. Man būtu lūgums katram Jums atrast mani draugos/facebook un nošērot/nolaikot tur "RUNĀ" ierakstu draugos/Bildi-postu facebook profilā. Mani var atrast meklējot: Ulvis Vidiņš Liels un sirsnīgs paldies katram, kurš to izdarīs! Ja nu kādam interesē tepat bilde: Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Easy peasy lemon squeezy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 veiksmi atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Negribās lieki dirst, bet, kā var papist skaņu pulti? Good luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Nu tad nedirs lieki ja negribās. Ej labāk ārā ar bērniem spēlēties, kā visi normāli pusaudži, nevis audzē savu resno riepu pie datora, un gudri dirs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 (edited) Nu tad nedirs lieki ja negribās. Ej labāk ārā ar bērniem spēlēties, kā visi normāli pusaudži, nevis audzē savu resno riepu pie datora, un gudri dirs. Nevarēji neatbildēt, uzēdies, got a grudge against me. Bet tu nesaprati domu, pats esmu licis mūziku ar pults palīdzību, jo savādāk nevar. Tādu lietu vajag sargāt, dīvaini ko tādu papist Pats vainīgs, nevajag huiņu dzīt, bet gan palīdzēt cilvēkam. Edited July 15, 2015 by Wildcard Link to comment Share on other sites More sharing options...
VajagUnban Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Nevarēji neatbildēt, uzēdies, got a grudge against me. Bet tu nesaprati domu, pats esmu licis mūziku ar pults palīdzību, jo savādāk nevar. Tādu lietu vajag sargāt, dīvaini ko tādu papist Pats vainīgs, nevajag huiņu dzīt, bet gan palīdzēt cilvēkam. Kill wildtard before he lays eggs.sadedz kropli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 varēji piemetināt, ka facebooka tev nav garumzīmes, respektīvi, meklējot pēc norādītā vārda uzvārda neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 16, 2015 Author Report Share Posted July 16, 2015 (edited) Pazuda pavisam vienkārši - uzkrāvu mašīnu, kad man uzradàs vēl viens pasažieris, rezultātā steigā, zālē pārkrāmēju visu un melnā, aptuveni 30x30cm lielā soma kaut kur noplauka. Anyway, maddn, nemaz nebiju piefiksējis, ka man facebookā ne tā vārds īpaši neizmantoju soc. tīklus. Paldies, ka pateici un paldies katram par ieguldīto laiku. Vēl neesmu atmetis cerības atrast. IZLABOTS! Edited July 16, 2015 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now