ronis21 Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Jāsāk kaut ko virzīt nopietnāk. Vajadzētu salasīt kādu komunikablu komandu.. Pašreizējais rank : LE Spēlē pavadītās stundas : +1,000 Wins : 485 http://steamcommunity.com/id/Zivele id : mr.pickles skype : roncis21 Vēlams tikai ar mikrafonu aparātiem. Dažreiz pašam labi iet. Dažreiz švaki. Kā kuru reizi. Galvenais, lai nebūtu neviens, kurš bļauj ausī . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 tad kad tevi aicina tu nenāc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Kāpēc tikai līdz LEM? Mēs tik pat labi pret supremiem spēlējam, Latviani var voučot =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Kārtējā max 3 spēļu komanda, pēc kurām visiem visi zajebal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted July 1, 2015 Author Report Share Posted July 1, 2015 (edited) tad kad tevi aicina tu nenāc Māāānliekas, ka Tu kaut ko jauc. Varbūt tas bija pirms 2 mēnešiem, ka man bija kāda csgo histēriskā pauze . Lai kā arī būtu - Tevi nu noteikti neatminos. Kāpēc tikai līdz LEM? Mēs tik pat labi pret supremiem spēlējam, Latviani var voučot =D Var droši kaut vai suprīmus. Droši. Bet kur tad viņi ir... Parasti ir tikai tādi, kuri iesēdušies ar saviem suprīmiem un ērgļus viņiem nu i nafig nevajag. Tāpēc arī rakstīju līz LEM. Lai nebūtu kaut kādi bezjēdzīgi bazari. Ja esi gatavs paciest mani - droši. Un LEM'a līmenī pašam ir iznācis spēlēt. Bet pēc neveiksmīgas random cittautiešu reidžošanas ātri var nokrist . Ir man te E-draudziņzonā tāds īpatnējs daudziem zināms cilvēks. Neminēšu kurš tieši. Bet ļoooti daudzi zinās viņu. Ja, piemēram, cilvēks ieet pie Tevis / Tu ieej pie viņa. Viss, kas no viņa atskan ir paņirgāšanās par ranku un laižās prom . Nu i nafig man tādus. Lieki ingame popouti, ka ieslēdzis attiecīgo spēli vai iegājis onlainā . Kārtējā max 3 spēļu komanda, pēc kurām visiem visi zajebal? Nu kas to lai zin'. Ne vienmēr labu saskaņu un komandas spēli var atrast pie pirmajiem cilvēkiem . Ne visi visiem ir pa prātam. Kas to lai zina . Edited July 1, 2015 by ronis21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeQwasd Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 (edited) le_qwasd es iekš steam. Var sameklēt. Es MGE tagad. http://steamcommunity.com/id/le_qwasd Edited July 2, 2015 by LeQwasd Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 kas tas par kadru ? neesi aizdomājies, kāpēc neviens neinvito, nomet pontus, nevienam neinteresē, kas tu par rupju putnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted July 2, 2015 Author Report Share Posted July 2, 2015 Pasaki jēgu šim ko Tu pateici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 pret krieviem pubā apsaukājies, lai viņi dzīvo savu dzīvi xp kačājot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronis21 Posted July 3, 2015 Author Report Share Posted July 3, 2015 Man patiess nav ne jausmas par ko Tu runā puiss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now