toms100 Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Ja tevi ir uzķēris VAC Bans to nevar noņemt. Esi injectojis kādas huinjas uz CS GO. Ja būtu game ban (overwatch) bans varetu meiģināt rakstit supportam bet tā kā tev ir vac, vari savu steam sviest ārā Ja vajag vairāk info ņem un lasi: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=english Edited June 28, 2015 by toms100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 (edited) overwatch dod 1 gadu banu ja kas... vac gan perma,divas dazhadas lietas Edited June 28, 2015 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted June 29, 2015 Author Report Share Posted June 29, 2015 Paldies maddn, Nav te nekādas teorijas par to, vai ko esmu injicējis vai arī kāds mazais brālis ir čītojis. Abidna ir noskatīties, ka bļa esmu tāds lohs, kas čista kko lieto priekš csgo. Esmu forumus pārstaigājis krustu šķērsu, atradu, ka banu ir iespējams noraut arī, ja ir SPARK IV, bet viņš ir paredzēts GTA4 carčeindžam un lai spawnotu savus saliktos vāģus. Pats jaukākais, ka Steams joprojām nav devis ziņu pēc 7 emailiem no manas puses. Neesmu viens no tiem, kas kaut ko lieto, lai pierādītu, ka esmu viens no top rankeriem. Pērku keyus, spēlēju, lai pašam būtu interese un kkāda bauda no cs kā tāda. Tāpēc pārmetumus ka VAC ir taisnība un esmu kko lietojis esmu paturiet pie sevis, jo es zinu, ka tā nav un besī ka mēģinat man ieskaidrot, ka es diršu. Banu man Steams noņems, jo neesmu nekad lietojis NEKĀDAS PALĪGPROGRAMMAS, Cieņu, Ū Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Steam supports parasti kavējās ar atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms100 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Steam supports neatbild uz vac baniem. Tāka tev sūdi lieli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted June 30, 2015 Author Report Share Posted June 30, 2015 Bans paliks jebkurā gadījumā, pat ja tas ir nepamatots. Jo to vai tā ir vai nav neviens neizskatīs! Klapējam ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 (edited) pareizi, nav ko chiitot un nebuus nekadas problemas! Edited June 30, 2015 by hwan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now