joJO^ Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Hei,brigadieri! Par cik War3 nav un ari nebus cik saprotu,tad doma ir palūgt Jums tiesības uz mainu full paketi,citādi mani nervi netur šitos dancotājus pa sienām! Neesmu šeit pirmo dienu un ko daudz par mani,spēlēju neregulāri ,taču ar kvalitāti ,labi jokus pie malas! Ir uznākusi nostaļģija pakapāt cs 1.6 ,klasika tomēr! Gign tomēr ir tuvs un teiksim savējais serveris,sūdus neesmu arī war3 taisījis un csdm,domāju,ka nebūsiet zaudētāji,ka viens oldkūlais tiks pie paketes(admin) ! Mierīgu darbanedēļu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Uzraksti normālu pieteikumu, tad skatamies tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Uzraksti normālu pieteikumu, tad skatamies tālāk. + Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Nu nez nez...Pat pieteikumu pareizi nemāk uzraxtīt! Man jau te nākas dzirdēt par Marz neprasmi uzvesties serverī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Neesmu šeit pirmo dienu un ko daudz par mani,spēlēju neregulāri ,taču ar kvalitāti Jēga no admina kurš spēlē neregulāri ??? vienīgie admini kas tur ir manīti vasaras laikā ir Maarciks, bezbiksis pa retam , good mens kad alu dzer un Slut... vairāk tur neviens nav.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted June 10, 2015 Author Report Share Posted June 10, 2015 Da labi!Trakie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 vienīgie admini kas tur ir manīti vasaras laikā ir Maarciks, bezbiksis pa retam , good mens kad alu dzer un Slut... vairāk tur neviens nav.. ninini, sluT šobrīd arī ir pazudis, jau labu laiku vairs nav rādījies viņam nav laika šobrīd nekam tādam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Nu nez nez...Pat pieteikumu pareizi nemāk uzraxtīt! Man jau te nākas dzirdēt par Marz neprasmi uzvesties serverī! Protams, cilvēks ar raksturu, that's all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Zinu, ka pilnīgs bezsakars, bet marz, beidz krāt postus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Jā, marz, nekrāj postus, kauna nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 krājam daudz daudz postus Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Kādu vispār vel interesē postu skaits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 (edited) Jā mani, jo atkars cik atminos pus gada laikā savāca tik daudz postus cik es trīs gadu laikā un plus vēl esmu/biju pālī Edited June 13, 2015 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Jā mani, jo atkars cik atminos pus gada laikā savāca tik daudz postus cik es trīs gadu laikā un plus vēl ������ kas tas tāds ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Katram pa vārnai un klapējam ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 yolo access nebūs un visiem virs manis pa warnam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts