vgs Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Labdien, man ļoti ir nepieciešama jūsu palīdzība. Ir tāda lieta ka ieeju spēlē man startmenu ir 120 fps tieši kā uzlikt, bet kad sāku spēli fps ir 150 aptuveni uz minūti un tad nokrīt uz 30-40fps un atpakaļ nelec. Nekādi netieku galā ar to, varbūt kāds guru var man palīdzēt, jo nespēju spēlēt ar tādu fps. Man ir ASUS portatīvais dators, pirms nedēļas viņu iegādājos. Procesors: i5 / 1,7ghz RAM: 4 gb HDD: 1000gb Videokarte: GeForce GT 840M Ļoti gaidu palīdzību... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Start menu un loading skrīnā FPS protams būs labāks. Kaimiņu forumā ar informāciju skopojies, tāpat kā šeit. Kādi video settingi? Uz kādu rezolūciju spēlē? Cik spēle patērē RAM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Izklausas, ka pēc tā laika, ko paspēle - dators uzkarst un lai nepārkarstu pazemina CPU frekvenci un voltāžu. Risinājums - iztīri, nomaini termopastu, iegādājies cooling pad - pirms to dari vari ieslēgt fonā kādu temp monitoru un paskatīties kā un cik strauji mainās temperatūras pirms spēles un kad spēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Dators nevar uzkarst dažu minūšu laikā. Vienīgais, ja autors spēlē gultā, kur portatīvo uzlicis uz segas. Iemet laptopa modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Dators nevar uzkarst dažu minūšu laikā. Vienīgais, ja autors spēlē gultā, kur portatīvo uzlicis uz segas. Iemet laptopa modeli. Var un kā vēl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) Uzkarsanas process cpu 1-2 min jautajums. 6 min ja vispar dzese nonemta, lai max temp dabut. Edited March 17, 2015 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 30fps jau vēl norm ... minimums kā nekā .. ja kautvai uz sekundi ir zem 30 tad gan nav labi... kā nekā cilvēka acs max 24fps redz Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 ak dievs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now