Jump to content
GIGN Forum

ban


cannubis^
 Share

Recommended Posts

1.) Vari uzreiz atdzīties un pateikt, ka lieto palīgprogrammas wh or smth.

2. ) Vari sākt vilkt manus tulīt saliktos demo, ar ļoti redzamiem [] momentiem, kuros esi bijis paviršs un tā teikt - žargona vārdā "nopaļījies"

Bet cik noprotu, tu esi ieinteresēta personība... tad varam : " shall we ? "

2.1.) svaigākais šīs dienas demo (vakardienas ) ; http://pussy.gign.lv...535-de_nuke.zip

MOMENTI :

11.30 - redzēja ts līķi, bet ne jau ka tur tieši c4 liek ?

21.00 -21.10 nu cik ilgi tur šaus, aa lkm līdz kamēr ts man uzrausies uz lodes

23.00

24.25 - 24. 32 -gaida, gaida - līdz kamēr iznāks ārā, tēmeklis tur kur vajag, kaut arī savējais ts jau priekšā figurē , šis indivīds gaida.

2.2.) demo : http://pussy.gign.lv...00-de_dust2.zip

kā teicis pieredzējis cilvēks -/...../

Esmu pilnīgi drošs, ka viņš lieto. Tomēr viņam ir labas iemaņas to slēpt - uzkrītoša slēpņu pārbaudīšana, kur neviena nav (muļķa laišana), izlekšana no slēpņa pareizajā brīdī un ar pricelu kaut kur blakus enemy, tā teikt, notēlot pārsteiguma momentu "o, rekur viens ir! "

Tajā pašā laikā viņš skrien ar "mērķi gīdā", daudzas vietas, kur reāli kāds varētu būt, viņš nepārbauda. Demo beigās jau viņš muļķojās un tur nekā tāda nebija, tomēr man ar šiem daudzajiem sīkajiem momentiņiem, spēles stilu un trekno momentu 5:15 pietiktu, lai es viņam unban nedotu.

2.3 ) vakardienas demo - weekly-cs.gign.lv-1503091525-cs_estate.zip

1. raunds ;

tālākj ir redzams kā tu bez [] spēlē, tpc marciks bija iekšā.

2.4 ) ja ar šiem momentiem nepietiek, es kapitulēju!

2.5 ) brīžiem likās , ka vairāk tevi vēroju, nekā pats csu spēlēju.

get-out-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-192.gif

Edited by 3giilz
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms tam nebiju īsti neko ievērojis, laikam nebiju pietiekoši daudz pievērsis uzmanību cannubis'am.. bet nu pēdējā laikā bija nedaudz aizdomīgi + Egīls atsūta vēl demo, vispār čau..

Egīlam plusiņs + :thumbsup:

Bet tik un tā, es gribētu, lai kāds no malas noskatās tos demo + tos momentus, kurus Egīls ielicis, lai novērtē situāciju ar neitrālu aci, Good, es domāju, ka Tu varētu uzņemties šo lomu un izvērtēt šos demo pēc iespējas ātrāk..

Atļaušos teikt mūsu visu vārdā (sluT, maarchiks, Egīls, batjana): Pagaidām bans ir pamatos un paliek aktīvs!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dā! Egil tavi momenti tādi jancīgi! Tajos kuros uzraxtīji, ka tur viņs zapaļilsa, tur nekā nebija! Nukē kad C4 plantoja , tur varēja redzēt pretinieku! dust2 5:15 skrienot pa vārtiem tur arī pretinieku varēja redzēt! Un ļoti labi abos momentos varēja pamanīt, bet nukes 1majās 15sekundēs pujka jau ablažalsa,nevarēja ne dzirdēt ne redzēt ts kas planto! Ja pirms tam pārbaudīja stūrus kur pretinieks bija, tad 3roundus viņš pat uz to pusi nepaskatījās un droši skrēja! Skaņas viņam vispār nav, bet WH momentu tur vairāk nekā gana, kur viņs jau zin kur būs! Nav tāds iesācējs, tā kā ieslēpt māk, bet spēlēt tik un tā īsti nemāk! Tā kā pats viņš neko neizskaidroja, kas kur un kapēc, saprotu ka apzinās ka labi nebūs! WH TUR IR vairāk nekā nav! Tapēc malacis! BANS PALIEK un klapēju ciet! Ja vainīgais ar kaut ko nav apmierināts droši man var petīcīju raxtīt un sūtīt uz PM!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...