Jump to content
GIGN Forum

bans par wh kura man nebij AHAT 702 $ 100 Rap


AHAT702
 Share

Recommended Posts

LABDIEN. MANI VAKAR NOBANOJA PAR WH BET TE BUS DEMO KUR IR SKAIDRI REDZAMS KA NAV... ps. es nespeleju ar wh un esmu jau gadiem te spelejis visbiezak no visiem man te ir visvairak stundu .... te bus konsoles informacija - Bana ID: 22034

transp.gifAdministrators: 3G!L5 6!K5

transp.gifServeris*: cs.gign.lv

transp.gifNobanotā vārds: AHAT 702 $ 100 Rapper

transp.gifNobanotā ip: 78.84.234.3

transp.gifNobanotais SteamID: VALVE_0:0:1708572389

(no-steam generated ID)

transp.gifIemesls: wh

transp.gifUzlikšanas laiks: 14.02.2015 16:36

pirms 1 dienas 20 minūtēm

transp.gifTermiņš: nekad

transp.gifBana statuss: aktīvs ******************************** un te buus links uz faila demo weekly-cs.gign.lv-1502141616-de_dust2.zip *** mape sakas 16.16 un bans man ir 16.36 tatad ap divdesmito minuti.. P.S bet es jau no pasa pirma raunda ardiju visus araa.. tiku nosaukts par urodu suku citeri.. ;( velos unban pec iesp atrak lai varetu tikt atpakal un spelet~~!!! PALDIES! :)

df

Link to comment
Share on other sites

ooo kads rasktisks chalis :D tev ir wh un puss serveri to zin,vnk tevi neviens neskatas,zhel ka kad es atnacu kad vienreiz bija aim maps bija palikushas tikaj 2 minutes kad es jau saku rakstit uz tevi demku,ka tu temeji uz kasti,a pec tam sanaka ka visur kur tu temeji bija enemy ! .... vinsh spele ar wh un tas ir faksts !

speleja te gadiem a registrets paras dienas atpakalj :D xaxa

Link to comment
Share on other sites

Momenti :

2.40 - pirms parādās enemy sāk šaut, nu labi bērt - kpc ? dzirdēji kā ka viens ct skrien, bet ne jau ka divi. labāk tomēr bērt.

4.06 - atkal mūsu A1, gaidam ..gaidam.. zin ka tulīt izleks ct ārā, hops, pagriežamies - lai mani neredz un tad šaujam droši pa enemy

7.00 uzmetam flash, HE - nu loģiski zinam , ka tjoma viņš - bet pēc flash nešķiet, ka enemyjam kkur citur jābūt, bet tajā sturī jābūt. Interesants moments, bet tā kombincija neizdevās. Redzēt viņu tu tur nevarēji.

7.25 - uzplantojot c4 ( B) neko īpaši neizdomā, bet tad izdomā pa logu iekāpt - skatījos momentu, ar wh, var redzēt, ka ieslēdzot wh, emeny ieraugam, - seko lekšana ārā pa logu, un droši no muguras nošauj. Visa momenta sagadīšanās ? intuīcija ?

11.11 - redzēji pats ar savām acīm ka enemy tev skaidri redzams., kpc nešāvi.. minstinājies ? Vai ar wh ieslēdzot apjuki ?

visa spēles laikā pa centru skatās ar savu AK un co ieročiem , bet tad, kad mistiski zin, ka kādam ct awp nu tad kko citu izdomā. Drošs paliek doršs

Demo skatoties var ieslēgt wh un paskatīties, jebšu iejusties viņa lomā.

Es savu esmu pateicis. Pie tā arī palieku.

Edited by 3giilz
Link to comment
Share on other sites

Tatad Egil.. tas ko tu raksti ir absurds un tas bans ir par tiru speli bez jebkada wh.. kurs tev pasam reka esot skatoties manu demo iejuties ka es :D:D:D pilnigi neesi galvu kkur atdauzijis pedeja laika vai ka ar tevim?

2.40 - tu man prasi kapec es saku bert? jo es gribeju vinnet..

4.06 lai mani neredz un tad drosi saujam pa enemy.. tas ir ta ka lai mani vai tevi neredz?

7.00 vot tas ir pats milakais... tur tomka Cannibus kko novaca un uzreiz es jau lecot pari tai sienai skrienot uz b jau zinaju ka vins kkur labaja puse tomka vel raksta ka man ir wh un es iemetu flashu zinaju ka ta kuce asti iespiedusi tur kkur tupj un iemetu he trapiju bet nenovacu un skreju gaidot kad vins uzleks bet vins sastindzis staveja sturiti ka saku bert vina strokis pakustejas un bij redzams nododot vina poziciju es neatlaidu kreiso klikski un nosavu vinu ( vel vairak sadusminaju to krievu)

7.25 es jau jutos neapturams.. uzplantoju .. zinaju no iepriekseja raunda ka viens CT AFK ir vel tur.. un otrs kkur te pat vnk dabigi izlecu pa liodzinu tiesi domaju ka vins naks ieksa panemsu ar nazi bet nesanaca un nosavu.. skreju pec ta afk un vel tulit mans c4 uzlaidisies gaisa.. peksni tas afk atdzivojas un man pirmo reizi novaca ! (kads wh)?

11.11 redzeji pats savam acim ka enemy skaidri redzems.. -sitaja tekstaa jau nav sakaribas.. un tagad vel pa ierociem ka esmu redzejis caur sienam kur ieroci stav? omg.. vai te ir kads kuram nav sakars ar sitiem 2 gudriniekiem kuri mana sudziba nelauj mierigi izskatit ka tu ir tiri veiksme un skills????? Gaidu kadu kurs izskatiis!! Paldies

ddd

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Beidzot arī noskatījos demo.

7:25 moments un 11:11 moments, skaidri var saprast, ka vislaik iet on / off.

Personīgi man bija vairākas reizes, kad speciāli dēļ Tevis gāju iekšā ar citu niku. Visus adminus Tu labi zini jau, nav admina iekšā, Tev stasti ir ļoti labi, vismaz viens admins ir, stasti krīt.

Gaidam gala lēmumu.

Good?

Link to comment
Share on other sites

šas tas stulbais stīms pabeigs savu update, iečolēšu!

Nekā Tur nav..Bans novākts! 7:00 es pat bez skaņas sapratu kur savējais līķis kur varētu būt CT!Protams tā šaušana uzreiz aizdomīga, bet ne dēļ tā banosim! 7:25 arī es kad lienu pa lodziņu pārčolēju to puisi! Nu varbūt kaut kas ir, bet nu ne šajā DEMO! BANS NOVAKTS! Ej spēlē!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...