Teddy Posted January 8, 2015 Author Report Share Posted January 8, 2015 9lvls, pēdējās dienās nav sanācis uzspēlēt. Es principā vairāk arī nelevelojos, jo pēc 8lvla spēle visiem paliek vienāda. Lai dabūtu 10līmeni pietrūkst 1 zelta, kuru var dabūt dienas laikā, sahealojot vienu miljonu un uztaisot 70fieldus. Bet baigais slinkums kapiem iet cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Mission done rezekne malta savienots Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Mission: travel to Riga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 23, 2015 Author Report Share Posted January 23, 2015 Mission: travel to Riga Iesaku izbraukt cauri brīvības ielai, posmā no cēsu ielas līdz tallinas ielai. Tāpat arī aizbrauc uz eksporta ielu, tur ir auto siena, kur pietiekami daudz šaujamos dabūsi. Bet ja gribi ātri palevelot, tad dodies uz miera ielas kapiem, tur varēsi salinkot ļoti daudz portālus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 pirmo dienu speleju neko nerubiju laikam bus kautkas japalasa vai janoskatas turtorials Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Iesaku izbraukt cauri brīvības ielai, posmā no cēsu ielas līdz tallinas ielai. Tāpat arī aizbrauc uz eksporta ielu, tur ir auto siena, kur pietiekami daudz šaujamos dabūsi. Bet ja gribi ātri palevelot, tad dodies uz miera ielas kapiem, tur varēsi salinkot, ļoti daudz portālus WAT? Es nesapratu kura topika esmu un tadi ieteikumi bija awkward as fuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Lena gara tuvojos 7 limenim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Nē, es tomēr nenoturēšos. SR, kur tu atrodi laiku apvienot trīs darbus, nodoties Ingresam un vēl privātjai dzīvei? Man vajag kādu konsultāciju, jo laikam nemāku normāli saplānot savu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Es ar vienītī lēnā garā būšu 7lvl sakačājis Man visu laiku bursteri beidzas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Nu ingress es speleju, kamer x darbu stradaju. Brauksanas laika, kur luksafori utt. Nedaudz marsutu izmainiju, lai pa celjam butu portali. Ta teijt braucu+ingresd ieslegts. Masinas ladetajs mobilo pie dzivibas tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 dzīve ir palikusi interesantāka vai tik pat pelēka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dixis Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 (edited) sviests ne spēle, bet , tomēr, atkarību raisoša... Sestdien braucot uz skolu vajadzētu atrast laiku uzkrist kādai, lielajai, Rīgas ielai Edited February 13, 2015 by dixis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Beidzot 7 limeni dabuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 ehh palikuši kādi 150 fieldi un būs 11 lvl @maddn ar spēlē ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now