crawl Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Labdien. Vai kādam ir kāds paziņa, kas brauc uz vāciju un vadā autiņus? Man vajadzētu sakarīgu audi a4 (1.9 TDi) vai a6 (2.4 benzīnu vai 2.5 TDi), quattro. Vai tas būtu iespējams līdz 2.5k eiro? un cik šādu auto transportācija izmaksātu un reģistrācija? t.i. lai viņa pilnībā pieder man http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=197734162 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=191600101 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=180424822 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=203280542 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 nu pluss mīnuss,bet labi ja būtu 1000EUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
crawl Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 un ko jūs varētu teikt par a6/a4 izmaksām remontos? un cik bieži tādi notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 panjem a4, 1.9tdi, ljoti pateiciigs motors! Sachipo un brauc, buus pietiekami jaudiigs un ekonomisks..hadene ir sameeraa izturiiga..ja nav diendienaa jabraukaa pa sapistiem celjiem! Remontos izmaksas nav kosmoss, salidzinot ar a6 c5 tiem sranajiem motoriem..tie motori ljoti jakopj, lai nebirtu nekas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crawl Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 panjem a4, 1.9tdi, ljoti pateiciigs motors! Sachipo un brauc, buus pietiekami jaudiigs un ekonomisks..hadene ir sameeraa izturiiga..ja nav diendienaa jabraukaa pa sapistiem celjiem! Remontos izmaksas nav kosmoss, salidzinot ar a6 c5 tiem sranajiem motoriem..tie motori ljoti jakopj, lai nebirtu nekas. un ja ir a6 c5 ar 1.9 TDi? Prasītos kaut ko lielāku par a4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 (edited) un ja ir a6 c5 ar 1.9 TDi? Prasītos kaut ko lielāku par a4. arii droshi, bet buus pateerinjsh lielaaks, njemot veera to, ka lielaaka bundzha, bet citadaa zinjaa neko sliktu nevaru teikt, hadenee bus jaieliek, bet nav jau nekaads kosmoss. Pazinjam ir, a6 c5, 1.9tdi, sachipots + 6niece karba. edite, tu jau vari njemt ar 2.5tdi 132kw, tas it ka esot pateicigakais aiz 1.9 starp dizeljiem uz c5, bet jakopj ljoti..ja birst tad birst un ir lieli ieguldijumi! Pareizaas elljas u.c lietas jaadara, viss kaa naakas! Panjem a6 c4, 2.5tdi, 140zs stoka, ekonomisks, tiesham..pasham ir, sachipots lidz 170zs, iet lopaa un ekonomiskaks arii pec chiposhanas, un 6niece. Nenopistu ir gruuti atrast shajos laikos! Motori vinjiem nenormali labi, pec pieredzes saku un pec informacijas no chaljiem, kas visu muzhu ar audjikiem njemaas! Hadene izturiiga! Rezerves daljas arii leetas! Edited December 22, 2014 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
crawl Posted December 22, 2014 Author Report Share Posted December 22, 2014 arii droshi, bet buus pateerinjsh lielaaks, njemot veera to, ka lielaaka bundzha, bet citadaa zinjaa neko sliktu nevaru teikt, hadenee bus jaieliek, bet nav jau nekaads kosmoss. Pazinjam ir, a6 c5, 1.9tdi, sachipots + 6niece karba. oke. vienkārši muterei mašīnā iepisa, audi 80 b3, un tagad vajag kaut ko, ar ko urz darbu braukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Kas Tev ar to čipošanu? Ja ir čipots motors tad ir skaidri zināms ka mašīnas motoram resurss samazinās nekā ir rupnīcā paredzēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Kas Tev ar to čipošanu? Ja ir čipots motors tad ir skaidri zināms ka mašīnas motoram resurss samazinās nekā ir rupnīcā paredzēts. visu muuzhu tak nebrauks ar vienu mashiinu, cmon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Nu tā rodas tie pie pārdošanas "mašīna ideālā stāvokli, veiktas visas apkopes etc" īstenībā mašīna nojāta jo sačipota, galvas blīve vairākas reizes izpūsta, galva nedod dievs noslīpeta un kas tik vēl nē noforsēts motors un tad pircējs brīnās ka pec mašīnas nopirkšanas pec 10k nobraukuma klanis kulaku parāda caur bloku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 uzreiz var redzeet ka "eksperts" runaa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 ņā... tur experts pa rubli. man pat nav ko pakomentēt. vnk āsom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Vot sito topicu vajadzetu klapet ciet. Lai iet uz auto forumiem, kuru ir pilns. Citadak tulit katrs otrais geimers bus gudrakais auto eksperts mums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Eksperts nē vnk mācījies esmu šajā nozarē. Samērā daudz esmu dzirdējis par ķekavas šķūningotājiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Eksperts nē vnk mācījies esmu šajā nozarē. Samērā daudz esmu dzirdējis par ķekavas šķūningotājiem.. Sūdīgi mācija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Sūdīgi mācija Nenoliedzu skolā, bija tādi skolotāji kuri vien dēļ uzvārda lika labas atzīmes, jo redz pašvaldībā deputātam arī tāds uzvārds lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 es hudeju veciit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 uh nebiju pamanījis slāpekļa aktivitāti, my bad, labojums iepriekšējam tekstam "eksperti" Link to comment Share on other sites More sharing options...
crawl Posted December 23, 2014 Author Report Share Posted December 23, 2014 geji, beidzat diskutēt un nodirst vienu tirliņu, man mašīnu vajag. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Kas Tev ar to čipošanu? Ja ir čipots motors tad ir skaidri zināms ka mašīnas motoram resurss samazinās nekā ir rupnīcā paredzēts. pasaki šito bmwpowera 5dienas vakarā, man būs lasīt ko divas nedēļas Nevienmēr čipo uz jaudu Vot sito topicu vajadzetu klapet ciet. Lai iet uz auto forumiem, kuru ir pilns. Citadak tulit katrs otrais geimers bus gudrakais auto eksperts mums. Tur viņus bano par šādiem topikiem geji, beidzat diskutēt un nodirst vienu tirliņu, man mašīnu vajag. Tev nē, bet mammai gan. Nenoliedzu skolā, bija tādi skolotāji kuri vien dēļ uzvārda lika labas atzīmes, jo redz pašvaldībā deputātam arī tāds uzvārds lol. Slāpekli, pa cik pārdod kompresiju? man vajadzētu kaut kādus 10L Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Tev pasham ir jaazin kaadu mashiinu tev vajag, tev ar to buus jaabraukaa, jaaremontee u.c shtelles jaadara, nejau mums. Ej lasi auto forumus, tur informacijas ljoti daudz! Sledz ciet, Laci Link to comment Share on other sites More sharing options...
crawl Posted December 24, 2014 Author Report Share Posted December 24, 2014 Tev pasham ir jaazin kaadu mashiinu tev vajag, tev ar to buus jaabraukaa, jaaremontee u.c shtelles jaadara, nejau mums. Ej lasi auto forumus, tur informacijas ljoti daudz! Sledz ciet, Laci aizej uzčipo riteni bļe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 nure, pietiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts