Jump to content
GIGN Forum

Kas Var Būt Draņķīgāk?

ojaars
 Share

Recommended Posts

Taatad - tikai gribeeju padaliities ar savaam shii vakara paardomaam!!!

Ir diezgan parasta diena, kuraa, kaa jau parastaa dienaa viss notiek diezgan parasti un pierasti. Darbs, pusdienaslaiks, darbs liidz veelam vakaram un nekaada gandariijuma par paveikto. te buutu jaasaak saprast, kaadeel es jau agraa peecpusdienaa ar ceriibaam saaku luukoties uz vakaru, kad paarnaakot maajaas paarnemshu sho ikdienishko parastumu savaas rokaas un, piemeeram, apmeetaajot preteejo maaju ar olaam vai kaadu mazaak diivainu paartikas produktu, padariishu sho dienu baudaamaaku.

Jaasaka, ka parastais ar neparasto ir tikai divas dziives uztveres liiknes, kas savaa nodabaa krustojas taateejaadi radot to ikdienu, ko mees izdziivojam. Apzinoties sho nelielo diivainiibu, ka diena var palikt interesanta tikai tad, ja es taa veeleeshos es noleemu aktiivi riikoties. Es protams vareetu kaut nedaudz iedzilinaaties savos plaanos, bet, tas nu nebuutu shajaa gadiijumaa svariigi! Svariigi ir tas, ka es biju noleemis riikoties un man skita, ka nekas nespees manu veelmiiti apgreidot sho dienu mazinaat.

Shaadaas patiikamaas noskanjaas es paarnaacu maajaas. Es pat biju izdomaajis, ka varbuut nekas arii nav nepiecieshams un varbuut arii mieriiga iedzilinaashanas graamataa varees manii radiit man nepiecieshamo liidzsvaru starp rutiinu un apkaarteejaas sabiedriibas noveerteetu kreatiivu dziivi (jaasaka, ka es pat savaas paardomaas biju nonaacis tik taalu, ka biju gatavs atteikties no sabiedriibas noveerteejuma un pienemt, ka galvenais ir lai es pats justos labi).

Te man buutu jaapaskaidro, ka ierodoties maajaas es parasti iesleedzu datoru, uztinu cigareti, iebruuveeju lielu kruuzi ar kafiju un leenaam iedzilinos vainu kaados jaunumos (www.apollo.lv; www.tvnet.lv; www.politika.lv utt., utt.) vai kaadaa citaa info kas man skiet gana svariiga, lai tai veltiitu kaut mirkli savas uzmaniibas.

un te nu mees nonaakam pie tragisma:

tinot cigareti es uzlieku vaariities uudeni. Ar pierastu rokas kustiibu es panemu kafijas trauku - un... tas ir tuksh blink.gif diezgan graujoshi indiviidam, kas visu dienu pats sevi ir graavis analizeejot savu rutinizeeto dziivi (veel jo graujoshaak tas paliek taadeel, ka visaas filmaas, attainojot tipisku vecpuisi, vina dziivoklis tiek atteelots nekaartiigs un vinam nekaa nav ne eedama, ne dzerama - attieciigi - esmu kluvis tipisks zaban.gif ). Paarmetu skatu savai virtuvei un sevi mierinot saaku iegalvot, ka ok - var dzert arii teeju. Panemu pirmo teejas pacinju, kas pa rokai. Pakratu - arii tuksha. OK - izmetu miskastee. Njemu otro - tuksha.

Tas man lika saprast, ka arii teejas man maajaas nav... (nepaarprotiet - es varu atlauties teeju, tikai kaut kaa par to nebiju padomaajis). Par laimi es savu ikdienas ritmu dazhreiz iekraasoju ar daznedazhaadaam debiiilaam limonaadeem vai vienkaarshi mineraaluudeni. Tam ir jaabuut leduskapii, es nodomaaju.

Ar nedaudz nervozu rokas kustiibu verot valjaa ledusskapi es nedroshi ieluukojos ledusskapja apgaismotajaa ledus caurumaa... Tas kas ir noveerojams mani neiepriecinaaja: 0,5 l shnabja, kaudze ar aliniem un vecs jogurts. Pat olu nav ar kuraam vareetu pameetaaties pa preteejaam maajaam.

Nu kur shitaa var nodziivoties, ka viss ir iztukshots un nav bijis praata aiziet uz veikalu. Shai mirklii naak praataa tikai paina un macho vienmeer paartuukeetais ledusskapis. Skumji. Vot... seezhu un dzeru uudeni un juutos tizli sad.gif

VAI VISPAAR IR IESPEEJAMS KAS DRANKIIGAAKS?

PS un varu sadereet, ka riit es arii aizmirsiishu to visu nopirkt sad.gif

PPS un nesakiet, ka vareeju to visu veel aiziet nopirkt - apskatiet topika iesaakshanas laiku un - es ap sho laiku arii atnaacu maajaas sad.gif

nemīz (lai arī kā man nebesītu šis izteiciens). Šitādos gadījumos (teiksim man tāds bija vakar, tikai šņabis man nebija ledusskapī bet istabā uz galda, kur tas ir joprojām) es vienmēr ņemu aliņu - tomēr normāls dzerams pārtikas produkts.

Uz jautājumu vienkārša atbilde - draņķīgāk ir tad, kad nav arī aliņu. Tā ka kafiju un tēju es gandrīz vai nedzeru, man ir tikai ļimčiki un aliņi happy.gif (un, protams, kefīrs). Ir ok. Bet vot ja viss izbeidzas tad gan sūdīgi.

Labi iešu gulēt, tikai vēl tāds jautājums - nafig tev topika nosaukums ir ar ī un š bet pats topiks translitā, tb, ii un sh?

p.s.

un mūsu ledusskapja pārpildīto efektu rada 3 mēnešus veci krējumi, 4 mēnešus veci salāti (4 burkas), viens decembra kefīrs, aizvēsturiskas kotletes un nedēļu vecas ābolu pankūkas, kuri visi šodien tika izmesti ārā (ir jau vēl, bet slinkums uzskaitīt)

žāāāāvs...

Priecaajies par to kaa ir. Varbuut tas ir skumji, bet vareeja buut sliktaak. Iedomaajies, ja nu tev buutu beigusies tabaka vai pat maajai uudens atsleegts.

Un ko tu vispaar zheelojies, kas bijis, tas bijis, mainiit tu tur nu neko nevari. Dziivo uz priekshu un maacies no kljuudaam. wink.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...