BOT^a Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 izgaaju vienu misiju tagad 2 dienas jaagaida tas laikam noziimee ka ar visiem 4 books ik pa 2 dienaam 1na misija, ar 1nu book ik pa 4 viena misija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Я все купил, посоны.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtuDitu_LV Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 (edited) Nu ja ar tām misijām ir drusku tilzi ! pirmajā dienā nopirku, varēja iziet divas misijas un bija jāgaida cik tur tās 4 dienas laikam .. nakamaja dienā nopirku otras divas grāmatas, varēju izpildīt vel trīs misijas un parādija ka jāgaida 1 diena līdz nakamajai misijai , šodien izpildiju tik vienu un viss, atkal jāgaida - tik šoreiz 2 dienas mans progress ! saku ar otro grāmatu - nezinu kapēc http://www.bildites....ojxfb12m0d7.png Edited November 14, 2014 by ArtuDitu_LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Es vienā misijā dabūju Deagle Blaze FN, loundžā 54$ maksā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMEPTb Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Laza kaut kada ar misijam... 1 reize uztaisiju 3 pec 2 dienam tikai 1 vareja Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted November 15, 2014 Author Report Share Posted November 15, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 visiem ir tā, ka izpilda vienu misiju un tad pārējās wait 3 days... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 man tā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
junkers Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Es peimēram reāli esmu atpelnījies izpildīju pāras misijas dabūju, bravo keisu un +4 operation vanguard keisus, domāju jāieķer būs pārējās grāmatas, P.S Redzēju kā viens čalis saka pildot misiju - Vēlētos iegūt D.EAGLE | Blaze un ir ar pēc pāras roundiem drops čalim normāli paveicās, bet pārējiem gan švaki dropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Ja nopērk pārējās pieejas, tad mazāk laika ko gaidīt starp misijām Link to comment Share on other sites More sharing options...
swede Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 (edited) Mazliet parekinot secinu ka pat lidz operacijas beigam knapi sanaks visas nepieciesamas misijas izpildit lai upgreidotu koinu Edited November 19, 2014 by swede Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Nu man sanāk ka pēc 28 dienām būs pēdējais apgreids koinam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Šitas brīnums ar grāmatām ir sapists līdz galam, vakar rādījās 1 diena līdz nākošajai misijai, šodien rāda jau 3 dienas... Kur ir taisnība? Kāpēc par samaksātu paku kaut kas bļeģ ir jāgaida? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMEPTb Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 es nopirku abas papildus un var taisit 1 misiju pec katram 2 dienam :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 es nopirku abas papildus un var taisit 1 misiju pec katram 2 dienam :@ man taspats. nopirku abas pieejas, un 2dienās 1 misija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now