direktors Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 man tāds jautājums. uz cik ilgu laiku ir bans par team kill? es tiešām jūtos ļoti vainīgs, ka nošāvu komandas biedru, bet ne tik ļoti vainīgs, lai saņemtu banu par to, ka viens ūdensgalva pieskrien man priekšā, kad šauju ar awp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 30min. Gandrīz ik dienu sanāk noķert tk banu, ar laiku pieradīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktors Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 itkā tiku atpakaļ, nepagāja 30 minūtes. tas ir mazliet par skarbu uz tik ilgu laiku dot banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 30 minūtes ir ilgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktors Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 par vienu nejaušību diezgan. ņemot vērā, ka es netīšām 1 reizi trāpiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Banu nesaņem pa vienu nejaušību, bet gan pēc konkrēta damage nodarīšanas, un trāpot vienu reizi, vai nošaujot vienu teammate banu nesaņemsi. Tas nozīmē ka jau iepriekš biji pāris komandas biedriem iešāvis vai vienkārši noņēmis damage, kā piemēram ar HE.. šad tad sanāk arī nepamanīt ja nepievērš uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 ir gadījies arī tā, ka pēc 1 lodes tiek pie banāna, nezinu kā tur to limitu vērtē, bet dažreiz tā ir bijis (no rīta pirmo reizi ieejot serverī) tk bans jāņem nost, ja ir plugins, kas ļauj slayot u.t.t. ja speciāli, tad pasauc adminu un lieta darīta Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktors Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 cik damage ir jāizdara? es neievēroju, ka būtu dikti sašāvis kādu iepriekš. parasti spēlēju competitive un tādēļ sekoju tam līdzi. man liekas, ka es ar awp galvā trāpiju, varētu būt, ka tas uzlika punktu uz i bet ko nu par to, bans vairs nav, tagad ir īsts bans no admina serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Banu nesaņem pa vienu nejaušību, bet gan pēc konkrēta damage nodarīšanas, un trāpot vienu reizi, vai nošaujot vienu teammate banu nesaņemsi. Tas nozīmē ka jau iepriekš biji pāris komandas biedriem iešāvis vai vienkārši noņēmis damage, kā piemēram ar HE.. šad tad sanāk arī nepamanīt ja nepievērš uzmanību. tā nu galīgi nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) Banu dabu viena mačā sasniedzot aptuveni +/- 500 TK damage. Vienalga kā Tu savāc šo apjomu! Edited October 14, 2014 by _PUNK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now