Oddijs Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 (edited) boring backstory: augstskolai vajadzēja portatīvo, biju paņēmis lielu, (pa)jaudīgu asus'u, viss beidzās ar to, ka ņēmu līdzi tikai eksāmenu 'svētku dienās', jo tas klucis knapi līda somā, attiecīgi, bija besis staipīt līdzi. gribu nopirkt mazu portatīvo ar tiem 11'' vai 12'' screeniem (nav ne jausmas). es neesmu skatījies, kādās cenu kategorijās viņi iet, bet uz kādi 250-300 būtu pavisam ideāli. vajag labu, bet ne pārāk krutu, jo visām 'izklaidēm' ir stacionārais, un man ir heits uz tiem salokāmajiem sūdiem. Sātanadvokāt, rādi klasi Edited October 1, 2014 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Netbooki ir murgs. Vienigais variants ir kaut kads slim-book uz 13" Piemers - http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/lenovo_essential_m3070_mcf3qmh Bet jautajums - vai patiesham ir vajadzigs tas notebooks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 (edited) Kas viņiem pa kaitēm? Nu, man principā vajag tikai tik daudz, kā ieiet ofisā (un similar shit) un internetā, uzrakstīt reportu vai etc eksāmenam. Jebkurā gadījumā, es izvērtēšu visus variantus, vajag vai nē btw boring, es tikai tā uz atmiņu nosaucu tās collas, 13'' izklausās tas, ko man vajag Edited October 1, 2014 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 (edited) Nu 13 vel ir kaut kas. Tie siikie 11 colliigie A) mirst ka mushas, B ) ir mazjaudigi Info par netbookiem - no pieredzes. Edited October 1, 2014 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 meklē vismaz 13 - 15" jo tie mazie sudi ir tiešām sūdi, acis iztecēs kamēr būsi visu uzrakstījis, 14" būtu optimāli, bet tāds kas būtu sakarīgs maksā ap 1k euro 10" ir izplatītas, būs salidzinoši lēts remonts matricai, jebkam citam līdz 15.4 / 15.6" ir nestandarta izmera matricas ja tā varētu to nosaukt un izmaksas bojājumu gadījumā būs salīdzinoši lielas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted October 8, 2014 Author Report Share Posted October 8, 2014 it kā skatījos visādus ap 13.cik tur collām, cenas, protams, interesantas. Sāku apdomāt variantu par kaut kādu 15,*, es domāju, tik un tā būs lielāka atšķirība kā no 17''nieka, nēsājot apkārt Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Dell Venu 8 Pro ar bluetooth peli un klavieri. Ieklausies zem 250 usd un dzivosi bedu nezinot. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 X200MA 11,6'' LED HD Celeron N2815 2G 500GB DVDSM VC BT Windows 8 64 bit - 240€. Pārējie tikai 15.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now