Jump to content
GIGN Forum

Nepieciešami Android testētāji, reward granted!


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

vēršos pie cilvēkiem, kuri bieži klausās mūziku uz austiņām/bluetooth skaļruņiem izmantojot Android telefonus vai planšetes.

Kompānija, kurā strādāju, izstrādā jaunu aplikāciju - mūzikas atskaņotāju , kura īpašā spēja ir uzlabot skaņu izmantojot individuālu ierīces/austiņu/skaļruņu kalibrāciju.

Man ir nepieciešams aizņemties tavas austiņas/bluetooth skaļruni uz pāris stundām, lai veiktu tām individuālu kalibrāciju (caur austiņām/skaļruni tiek atskaņots testa signāls, kuru mēs ierakstam ar īpašu ierīci un analizējam skaņu). Pēc tam, kad tiks veikta individuālā kalibrācija, es vēlēšos, lai tu patestē mūsu aplikāciju uz Android un pastāsti vai tev patika tas, kā mūsu aplikācija spēj uzlabot tavu austiņu/ierīces skaņu un kādas citas fīčas tev patika/nepatika.

Ko tu par to saņem pretī:

* tavas austiņas būs individuāli kalibrētas (tas ir reāli kruti)

* 2vi Valmiermuižas aliņi vai 2vas Fazer šokolādes

Kā tas notiek?

Ļoti vienkārši! Mēs sazinamies, es ar riteni aizbraucu pēc tavām austiņām, atvedu uz mūsu biroju. Te mēs austiņas nokalibrējam (austiņām nekas slikts nevar notikt!) un tad es tev tās atvedu atpakaļ kopā ar aliņiem/šokolādītēm. Nedaudz vēlāk tu saņem ielūgumu uz mūsu Android aplikāciju. Tu to notestē un atsūti man review!

Šeit bildīte no mūsu appa UI-

Screenshot_2014_09_16_17_23_03.jpg

Un šeit gabaliņi no pāris esošo lietotāju atsauksmēm:

"... Cik es paklausījos kādas 15 min, tad efekts bija WOW. Vislabāk skaņa man patika, kad bija uzlikts settingos studio reference kopā ar to audiophile režīmu. ..."

"...Pa lielam diezgan laba programma, jo īpaši tas DSP. Tomēr ir pāris lietas programmā, kuras vajadzētu uzlabot un arī pievienot...."

"... Opcijai "Studio rederence sound" rullē, skaņa tiešām uzlabojās. Eneiblojot "Audiophile sound quality" izmaiņas nejutu. Lielākā bēda ir ar "SW DSP" - man tomēr nepatika skanējums. Rodas sajūta, ka skaņa tiek saspiesta (grūti definēt). ..."

Gaidīšu entuziastus! Varat arī pateikt draugiem! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Skullcandy hesh2, Steel Series Siberia (laikam tā vecā paaudze), un draudzenei esmu iedevis razer hammerhead, jo man galva dulla to tām inear austiņām. Un tad protams Iphone austiņās un LG G2 austiņas, kas nāk līdzi telefonam :D

Man reāli interesē šī programma, projekts izskatās tik ahujenna.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...