hariits Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Brīdinu treidotājus!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tagad modē ir šāda scamošana. Es ar spēlētāju +/- tikām appisti. Process kā tas notiek: http://forums.backpack.tf/index.php?/topic/10772-that-friend-of-your-trust-as-middleman-scam-meth0d/ Zaudēju - Unusual Purple Energy Gatsby (~3 buds) +/- zaudēja Clean Voodoo Juju 2010 (~ 12 keys) Spēlētājs +/- ir īsts un lāga vecis, kompensēja zaudējumus un atdeva no sava inventorija Strange gunslinger, strange pan un strange pda. Visu cieņu un respekts tev!!!! Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted September 16, 2014 Report Share Posted September 16, 2014 Šitais ir vecs. 1x gandrīz uzķēros, bet ātri visu piefiksēju, jo ievēroju, ka mans draugs no friend lista nesaprot latviešu valodui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariits Posted September 16, 2014 Author Report Share Posted September 16, 2014 (edited) Šitais ir vecs. 1x gandrīz uzķēros, bet ātri visu piefiksēju, jo ievēroju, ka mans draugs no friend lista nesaprot latviešu valodui. Mums kkā ar +/- sanāca, ka viņš (ķipa "es") rakstīja kko latviski un +/- uzķērās. Gadās. Iespējams, ka translate izmantoja, tāpēc arī nepiefiksēja kkā to. Edited September 16, 2014 by hariits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now