LaukuAviize Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) vecīt,tu Alūksni vsp pabeidzi? Un ko tur vsp taisnoties,blokidži gadās ar tiem pašiem instruktoriem. Instruktori mums par to neko neteica,jo paši zināja kādā stāvoklī viņi bija,viens labums jau bija no blokidžiem,ātri iemācījāmies novērst kļūmes un tas ir lietderīgi G36 kļūmes gadās reti,parasti rodas intensīvās kaujas mācībās,ja kādā brīvā brīdī neesi pārtīrījis un neesi minimāli ieeļojis. un mēs nesakam kad ierocis ir tīrs,jo tā ir melošana,bet sakam kad ir pārtīrīts Edited September 8, 2014 by LaukuAviize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) es gaju 2012.gadā Alūksni,1.līmenī mums deva vecos ak4, idejiski,lai no sākuma pašaudamies ar sūdiem un visu dienu tīram ieroci,un tikai 2.līmenī deva g36. man paveicās ar ieroci,tikai pāris reizes pa visu alūskni kļūmes sanāca, bet vienam džekam gandrīz katra čaulīte iestrēga, līdz viņam nomainīja ieroci. tam pašam čalim tīrīšanas laikā stobrā iestrēga lupatiņa,kuru nevarēja vairs izvilkt, pēc tam instruktors salauza savu tīrīšanas komplektu,mēģinot izvilkt, krč hohma bija. instruktori mums par visu tikai ierēca,naktī nāca pālī un konfektes dalīja,bet bija viens tāds seržants Žuržiu, kuru laikam nesen atvaļināja, vienīgais slimais lohs, bet jā,jautri. Edited September 8, 2014 by Radiators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Vai Latvija iesauc obligataja militaraja dienesta, ja ir pasludinats kara stavoklis? Un kadi ir nosacijumi iesauksanai obligataja militaraja dienesta? Generalja uzraudziba ja iziesi Battlefield 3 visu ar pirmo tad laipni lugs pulkaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 BTW: Es jau ari esmu tads, es vnk negribetu lai man marodieri maja iebruk, tapec gribeju ieroci. Tu domā, ka tad, kad nopirksi kaut kādu sūda pisķiku, tev neviens mājā nevarēs iebrukt? Viens šāviens no tavas puses un tev snaiperis izlaidīs smadzenes vai nonesīs visu tavu māju ar bruņutehniku/mīnmetēju... Man mājās arī ir 3 ieroči, taču stipri apšaubu, ka tas baigi palīdzētu karadarbības stāvoklī... Ar karabīni dažus varētu nolaist no kātiem, bet jebkurā citā variantā tāpat jāņem pēda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Var, var just, ka ir CS/TF2 community's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURISTS Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) http://likumi.lv/doc.php?id=63405 63.pants. Nacionālo bruņoto spēku rezerve Nacionālo bruņoto spēku rezervē ieskaita: 1) karavīrus, kas atvaļināti no profesionālā dienesta (līdz šā likuma spēkā stāšanās brīdim — aktīvā dienesta un ierindas dienesta) un nav noņemti no militārā dienesta uzskaites, kā arī zemessargus pēc līguma par dienestu Zemessardzē izbeigšanas, ja viņi nav sasnieguši maksimālo vecumu dienestam Nacionālo bruņoto spēku rezervē;2) Latvijas pilsoņus — vīriešus, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu un ir derīgi militārajam dienestam;3) Latvijas pilsones — sievietes, kas sasniegušas 18 gadu vecumu, ir derīgas militārajam dienestam un izsaka šādu vēlmi vai ir apguvušas speciālu militārās apmācības kursu, vai beigušas apmācību Zemessardzē. (Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 20.11.2008. un 11.03.2010. likumu, kas stājas spēkā 01.04.2010.) Ja nu esmu aizšāvis garām, tad skaties Likumi.lv , tur jābut rakstītam! Edited September 8, 2014 by JURISTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) http://likumi.lv/doc.php?id=63405 63.pants. Nacionālo bruņoto spēku rezerve Nacionālo bruņoto spēku rezervē ieskaita: 2) Latvijas pilsoņus — vīriešus, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu un ir derīgi militārajam dienestam; Lielākā daļa jauniešu kas nāk pieteikties,pat neiziet medicīnas pārbaudes,jo ir problemas ar sirdi,redzi,muguru utt. Tā ir mūsdienu lielākā problēma! Edited September 8, 2014 by LaukuAviize Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURISTS Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) Obligātā militārā dienesta likums, nosacījumi utt. - http://likumi.lv/doc.php?id=42403&version_date=21.01.2004 ( Obligātā militārā dienesta likums) Edited September 8, 2014 by JURISTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Un vispār - no ausīs šāvējiem arī nav jēga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURISTS Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) Ja pats gribētu uzzināt visu sīki un detalizēti, tad meklētu likumos, aizietu/vai piezvanītu kaut vai uz NBS un uzzinātu. Visiem ir tak jāzin kaut vai mazliet par savām tiesībām (jebkurām tiesībām)! Nedrīkst dzīvot kā pagadās! "Likuma nezināšana neatbrīvo Tevi no atbildības." Likuma priekšā visi mēs esam vienlīdzīgi. Edited September 8, 2014 by JURISTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Likuma priekšā visi mēs esam vienlīdzīgi. Nice joke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Ja ir pazīstams prokurors, tad vienlīdzība my ass 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) Obligātā militārā dienesta likums, nosacījumi utt. - http://likumi.lv/doc...date=21.01.2004 ( Obligātā militārā dienesta likums) tak obligātais sen jau neeksistē Tiesību akta pase Izdevējs: Saeima Veids:likums Pieņemts: 10.02.1997. Stājas spēkā: 28.02.1997. Zaudē spēku: 01.01.2007. Statuss:zaudējis spēku Edited September 8, 2014 by LaukuAviize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 Tu domā, ka tad, kad nopirksi kaut kādu sūda pisķiku, tev neviens mājā nevarēs iebrukt? Viens šāviens no tavas puses un tev snaiperis izlaidīs smadzenes vai nonesīs visu tavu māju ar bruņutehniku/mīnmetēju... Man mājās arī ir 3 ieroči, taču stipri apšaubu, ka tas baigi palīdzētu karadarbības stāvoklī... Ar karabīni dažus varētu nolaist no kātiem, bet jebkurā citā variantā tāpat jāņem pēda. Nu, vares, protams, bet vismaz es kadu varesu nonest pirms man snaipere smadzeni izskaidis. Nav jau nekas preti pret smadzenem izskaiditam, galvenais nenoraujiet man kaajas un neatstajiet dzivu, sakroplotu. Te ari pistole laba, var ielaist lodi sev piere, ja esi sakroplots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURISTS Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) Tāpēc arī - meklē likumos vai sazvanies ar vajadzīgo institūciju. Uzzināsi, ko tieši tev vajag un būsi laimīgs! Nesaku, ka meklēšanas iespēju ir maz, bet galvai tak pašam arī jābūt uz pleciem. tak obligātais sen jau neeksistē Tiesību akta pase Izdevējs: Saeima Veids:likums Pieņemts: 10.02.1997. Stājas spēkā: 28.02.1997. Zaudē spēku: 01.01.2007. Statuss:zaudējis spēku Zinu, ka 2007. gadā šis likums zaudēja spēku, vienkārši cilvēkam devu mājienu, lai meklē pats, ja jau viņam ir tik aktuāla tēma. Edited September 8, 2014 by JURISTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 latvijā nav tik daudz naudas lai visas rezerves iesauktu un nodrošinātu ar ekipējumu el ou el 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURISTS Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) latvijā nav tik daudz naudas lai visas rezerves iesauktu un nodrošinātu ar ekipējumu el ou el Piekrītu šim apgalvojumam, jo ja Latvijas ceļus nevar saremontēt, pensiju līmenis zems, algas tik ar laiku tiek samazinātas... Domāju, ka "lieka" nauda ekipējumam, tehnikai un citām militārām lietām nepietiktu. Bet arī ne pa velti - "war is business and business is good" ("karš ir bizness un bizness ir labs")! Starpcitu, nesen izskanēja baumas, ka obligāto militāro dienestu ieviesīs atpakaļ. Edited September 8, 2014 by JURISTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) Izsauc pēc gign cs statiem. Tur arī tiek veikta sīkāka analīze un tādā veidā izvēlas, kuram būs kalaša vai awp. Ezītim, piemēram, dos tikai nazi un pāris nūbus, kas viņam palīdzēs uzlīst uz visādiem jumtiem, lai varētu bagot un skautot naidniekus. Edited September 8, 2014 by T0masS 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Starpcitu, nesen izskanēja baumas, ka obligāto militāro dienestu ieviesīs atpakaļ. Dikti šaubos Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 nav mums variantu pret krieviem . insta GG WP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now