Jump to content
GIGN Forum

EBAY Monster atlaides


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Yoo!

Ebaj atlaidiites monster austinam. Lot laba kvalitate. Monster DNA ir kaut kas loti līdzīgs beats solo pēc skaņas. Kvalitatīvi draiveri!

http://www.ebay.com/itm/Monster-DNA-On-Ear-Noise-Isolating-Headphones-w-Control-Talk-Multiple-Colors-/111442822763?pt=US_Headphones&var=&hash=item19f282866b

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Inear austiņas ir bēdu ieleja. Jo īpaši lētās. Šodien RIMI nopirku 3 austiņu komplektus ar lētajiem inear. Tas bija vienkārši pizģec. Pirmkārt jau visiem pāriem L no R atsķīrās līmenis par 5-10dB. Otrkārt - visiem pāriem L vai R bija pamatīgs basu kritums.

Ar vienu vārdu sakot - tā, it kā divas dažādas austiņas būtu L un R.

pat dārgākiem inear ir šī pati problēma. Es teikšu tā - ja mēs runājam par kvalitāti, tad L un R kanālam būtu jāskan vienādi un ar +- 0.5dB skaļuma starpību, bet šādas austiņas es neesmu līdz šim redzējis lētas (zem 100$). Tad labāk paņem tos DNA, jo tie ir ļoti līdzīgi un ir pamatīgi jūtīgi (laba dafka klausoties no telefona). + ar korekciju vispār skanēs zajebis! :D

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Man ir jau over-ear austiņas. SOLO Beats by Dr.Dre, ir 3 gadus un sūdzēties vispār nevaru. Un vispār, tev kā ekspertam pajautāšu, kāda atšķirība starp Solo un Solo HD?

Vienmēr ir tā problēma ar mazajām austiņām. :/ Ir izveidojusies tāda kā apziņa, ieradums, ka austiņas neizvilks ilgāk par 3 mēnešiem un neko dārgāku par 5 eiro nav vērts pirkt. Kaut kā stulbi liekas pirkt in-ear austiņas par 100 eirām un samudžināt viņas kabatā, lai tur viņas izraustītos un sabojātos. :/

Link to comment
Share on other sites

Nu tādā gadījumā es tev iesaku ICON HP-360, Sennheiser HD518 vai, patiesībā, jebkuras arī lētās austiņas (piemēram Sennheiser HD 407) + Sonarworks kalibrācija. Tiko boringām nokalibrējām tieši tās austiņas un nevar pateitk atšķirību no HD 650! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Kur Jus agrak bijat? Man bija lielais package no ASV.

heh, ja nākotnē būtu vēlviens varētu painformēt, nebūtu problēmas arī protams uzmest pa virsu $ lai tam kas to visu organizē arī ir kāds profits, tik un tā lētāk sanāktu.. vai arī šeit pat gign savākt un uztaisītu lielu pakidž šipmentu.

Link to comment
Share on other sites

Yoo! Achtung! Prizmaaa TDK EB260 in-eariem 50% atlaide maksa 5.3 EUR. Ejat iekert, jo tas ir labas ausis ar perfektu atkartojamibu un pamatigu basu davku! :)

Beefs

Šodien iebraukšu nopirkti, kaut kad uz viņām tieši Prismā skatījos, bet negribējās kaķi maisā pirkt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...