ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Vai kads izmanto ipod nano (gen7) skriesanai? Ir kadas atsauksmes? Ir doma iegadaties, bet vispirms gribu dzirdet kaut ko vairak, jo interneta stipri plasi viss ir apspriests, bet ta ari neka sakariga neatrodu. Cik saprotu gen7 nevajag nekadus gadzetus klat (precizak to sensoru), lidz ar to gribetos zinat ari cik vins precizi strada. Vai varbut ir vel kadi citi risinajumi (letaki/labaki) prieks muzikas un datu vaksanas skrienot. Varbut kads ari var pateikt kur letak to nopirkt? Jo ieejot capital.lv (pirmais ko iedomajos) skatos ka cena ir diezgan parspileta (man ta liekas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Telefons ar endomondo ir kaut kāds nereālais kombo, labāk tā vietā pirkt atsevišķu playeri par nenormālu ciparu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 Neizmantoju smartfonus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Oriģināli viņš nāk 149$, tāpēc cena ir pieņemama. Ja vēlies, lai mēra sirdi un visu to pasākumu precīzāk, tad tev labāks būs Nike Fuelbands. (ja vēlēsies NF, tad no manis būs pailgi jāgaida, jo skatos, ka nekur LV nav pieejami) iPod Nano 7G 16GB (jebkādā krāsā) - 150€. (jauns, garantija u.t.t) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 Nu fuelbans ir jaizmanto kopa ar telefonu (cik saprotu), jo neka daudz vins tur pats nerada. Man svarigakais lai piefikse cik daudz, cik atri es noskrienu katru reizi kad to daru un lai nav katreiz jasledzas pie pc lai redzetu visus datus, bet pietiktu piemeram visus datus 1x nedelja iemest. Ka ari protams ir muzika. Skatijos ari Nike sportwatch, bet tas so funciju man ari nedod. A kaa ar ziemu, ka visi sitie pasakumi uzvedas piemeram ja es pie -20 eju skriet. Diezgan logiski ka vins nebus nekada siltuma ietits skrienot. Vai kaut vai ja aizeju tepat paslidinaties pa vietejo laukumu, lai nav taa ka lielos miinusos vins ipasi nereage vai izsledzas. Neviens nav imantojis nano skriesanai no gign'iesiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Iečeko pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now