HaiZivS Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Lieta tāda : vēlos iegādāties breakout pass. Līdzekļu pietiek, ieeju cs-go, spiežu uz paredzētā itema un parādās CS:GO store : checking out Un nekas nenotiek. Iepriekš esmu pircis passus, kā arī keyus ingame un viss bijis kārtībā. Vai iespējams, ka tā ir viņu vaina? Vai man būtu jāpērk pass iekš steammarket? It kā neesmu pilnīgs kapeiku pisis, bet negribas pārmaksāt kādam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 viss izpirkts! nevar tā būt, ka nevar. kaut kāds mistisks gļuks tev. restartē stīmu un ieej atkal cs:go. un vai tad steammarketā tik ļoti sanāk pārmaksāt? pieļauju, ka pāris centi tik vai vispār nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted July 3, 2014 Author Report Share Posted July 3, 2014 mežpils alēns uz atlaidi rimčikā sanāk par to, cik jāpārmaksā. rr steam nepalīdzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Man labu laiku bija taada pati probleema, nevareeju nevienu atsleegu nopirkt, bet peec laika pargaja un viss aizgaaja, ilgi pirku caur steam marketu, nevis pashaa cs.go lietinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now