Jump to content
GIGN Forum

Iesakiet kadu labu vīnu


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Kagors ir ļoti izsmalcināts un salds :DD

Neesmu nekāds vīnu cienītājs, bet garšo šis pa retam:

Lavel Blanc sarkanais

http://www.altia.lv/...avel+blanc+red?

Pussaldais un pēc garšas arī tādam atbilst, viegli saldens un augļu buķetes pilns... Man šķiet, ka šis garšo visiem, kam negaršo sausie skābuļi...

Link to comment
Share on other sites

aizbrauc uz deglavas 50, ja nemaldos. pirms tilta braucot centra virzienā. tur blakus ir veikals Fans un mēbeļu veikals.

mans fāters tev pastāstīs pilnībā visu par vīniem, parādi tik pudeli, kā arī cenas ir draudzīgas. outleta tipa veikals. :)

Link to comment
Share on other sites

Tici man, ja tu neko nesaproti no tā, tad ieteikt ir grūti. Sākumā saproti, gribi saldu vīna dzēriena suslu aka kagoru vai tomēr kaut ko tuvāku vīnam, piemēram, pussaldo itāļu? Pussaldai franču būs kā lielākā daļa pussauso citvalstu vīnu, savukārt itāļiem ir samērā maigi un piesātināti vīni. Vari izdarīt vienkāršāk - aiziet uz kādu izlejamo vīnu veikalu, piemēram, Vinoteca, un pajautāt tur kādu saldenu vīnu. Viņi mēdz uz vietas arī pacienāt, pirms pērc.

Ā, nu un vakar kolēģe atnesa tīri pat patīkamu pussaldo, kas manām garšu kārpiņām ir extra retums, vienīgi internetā nekur neatradu (gan jau, ka def rimčikos var dabūt): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=opvp1mr6c8c94o5fwp6.jpg]opvp1mr6c8c94o5fwp6_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

cabernet sauvignon sarkans vai chardonnay balts. viss, dzīve ir pārāk īsa,lai dzertu visādus dirsšļakstus.

bet ja gribi izblamēties kā ahujenais čalis vecenei, paņem jebkuru Rīgas Laika nr.,kur būs mēneša vīns ar visu recenziju,un to arī nopērc.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...