royals Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Sveiki, esmu šeit lai jums piedāvātu bez liekām problēmām, neieguldot savus spēkus, palielināt savu ekonomisko stāvokli! Man uz rīt dienu ir pieejama 99.9% likme, kurā komandas ir nopirktas un nospēlēs tā, lai totalizātora spēlētāji, jeb mans ārzemju draugs, es un ja būs vēlme, tad arī, kāds no jums vinnētu likmi. Likme būs pateikta 1h pirms spēles sākuma un kad manā kontā būa noteiktalā summa. Kā jau saprotat likme ir par maksu, jeb 20€. Ja jums ir gribēšana rakstiet uz - [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 k Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 epasts arii taads nenormaali uzticams liekas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 neviens tādas lietas nedara publiski. ja viss būtu čotka, tu izpētītu, kas no geimeriem liek toto un viņiem arī privāti piedāvātu. amatieru kantoris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Sveiki, esmu šeit lai jums piedāvātu bez liekām problēmām, neieguldot savus spēkus, palielināt savu ekonomisko stāvokli! Man uz rīt dienu ir pieejama 99.9% likme, kurā komandas ir nopirktas un nospēlēs tā, lai totalizātora spēlētāji, jeb mans ārzemju draugs, es un ja būs vēlme, tad arī, kāds no jums vinnētu likmi. Likme būs pateikta 1h pirms spēles sākuma un kad manā kontā būa noteiktalā summa. Kā jau saprotat likme ir par maksu, jeb 20€. Ja jums ir gribēšana rakstiet uz - [email protected] Pasaki sporta veidu, un vismaz komandas kas spēlēs? Nu koeficients arī tākā interesetu.... Es arī zinu likmes ar koefu 1.01 kas izies 99,9% gadījumos....Cikos tā spēle šodien notiek?Lai varu pārskaitīt daudz naudas uz kontu ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Ja tu sākumā iedotu kādu likmi ar koefu vsm 1.5, kur 100% sarunāts, tad pēc tam vēl varētu runāt, bet tu tikko te esi pieregojies. Veiksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 (edited) Mhm, ka tik ne arī. Kā jau te minēja - ar tiešām normālām spēlēm normāli džeki nemētājas kaut kādos forumos. Kurš no kontiem tev tviterī ir? Esmu jau saskāris ar pāris šādiem biznesmeņiem Parasti šādām likmēm koefs svārstās no 1,6 - 2,5. Edited June 27, 2014 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now